Мусави РТЦГ: Регенерише Мила и шири му црвени тепих!

0
чобанин

Мило Ђукановић чобанин

Мило јутрос само што не изађе из фрижидера. Толико се цитирају његове изјаве да ти се чини да је паркиран и у купатилу и да и тамо не можеш да одеш, а да се не појави испод туша. И то све захваљујући РТЦГ-у, који је синоћ дао огроман простор Милу, послао у његов кабинет новинара који је је шефу ДПС-а набацивао питања која су му по вољи и дали му прилику да се размаше и у овој несрећи и спрдњи од владе Здравка Кривокапића прикаже се као стабилизирајући фактор и коректна политичка понуда!

Који је матрак овима из РТЦГ-а да у скоро сваком пресудном моменту након 30. августа, госте Мила и дају му прилику да извергла своје познате комунистичке мантре о цркви, Србији, клими, најезди шкољки на Мадагаскару, појави нове врсте мајмуна у Малију и катаклизми мува на Гренланду! Уредници и савјетници у РТЦГ непогрешиво погоде када не треба да зову Мила, па се човјеку учини да то раде намјерно и да једва чекају да се шеф ДПС-а врати крупним кораком на политичку сцену и постане спасоносна варијанта за овај хаос који је изазвала неспособна Здравкова дружина!

Прочитајте још:  Сарајево, град без 157.000 Срба
Умјесто да дају прилику завађеним странама некадашње политичке парламентарне већине да дођу до неког договора, да их јавно раскринкају и уз помоћ јавности натјерају да склепају неку нормалну владу и потом организују изборе, они се дохвате Мила, регенеришу га, дају трансфузију и подижу на ноге! Па и врапцима у Црној Гори је јасно да су ДПС и њен лидер носачи таквих негативних појава и криминалне праксе која је све нас завила у црно и да им није мјесто пред камерама, него да би требало да пред судовима одговарају за своја тридесетогодишња недјела! Умјесто тих мјеста, Мило се разбашкари у РТЦГ и вергла до бесвијести!

Ко га не зна, рекао би да таквога демократе, европског политичара широких схватања и регенератора Црне Горе, нема на планети и да је велика неправда што и даље није власт и да је елементарна непогода и глупост грађана довела до тога да његова странка изгуби изборе!

Јесте да је новинарства право да се чује друга страна, али ову Милову страну слушали смо до бесвијести 30 година! И не само слушали него њихове пендреке и сузавце примали на улицама и на другим мјестима! Са великим диктатором је све јасно и свима је јасно шта би било када би се његова странка вратила на власт, а очигледно да се на велика врата враћа на власт уз помоћ Дритана и његових политичких експеримената! Ваљало би да РТЦГ организује емисије и доведе саговорнике који би могли да објасне да се политички точак не може враћати унатраг и на Милове јасле, него да је модел владања ДПС-а превазиђен, срушен и да га треба смјестити тамо гдје му је мјесто- у Спуж!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Некадашњој парламентарној већини нека је на част нови РТЦГ. Показала се то жилава ДПС дружина, па су они који су дошли да ту нешто промијене свјесно или несвјесно постали њихови чланови, умјесто да ту дружину растуре и покрену ту медијску скаламерију са нулте идеолошке комунистичко-монтенегринске тачке!

ПС. Читам анкете и самохвале садашњег уредништва РТЦГ-а како се све више гледају, како их хвале да су отворили врата животу Црне Горе. Ништа од тога не видим, али видим да међу новинарском екипом на РТЦГ-у нема промјена, да и даље жаре и пале пера ДПС-а и да на програмима доминира садржај из времена бившег режима. Још када доведу Мила онда постане јасно да ту нико ништа не ради да сузбије комунистичко-монтенегринске тезе и антитезе и да је на РТЦГ-у све као што је и било!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *