Западне убице и народни издајници

0

(фото:Борба за истину)

На људску свеопшту жалост ми у стварности имамо те западне убице, које су осмислили, направили, истренирали и по свету разаслали енглези и американци. И те западне убице су до данашњих дана починили, безброј убистава, не само појединачних, већ и масовних, а за које уопште нису кажњени. Из разлога, што их енглези и американци уз своје европске и послушне политичаре, увек штите и крију. Поготово медијски, где се налази безброј тих западних убица, који по задатку и наређењу својих америчко – енглеских шефова, први нападају одређену жртву ( противника америчко енглеске политике), припремајући терен, за други ешалон убица, који су запослени у ММФ или Светској банци. Који на основу прикпљених података, из неке државе и то од домаћих издајника, тачно знају, кога у тој држави од људи, требају да финансирају, да му направе неку невладину организацију, политичку партију или странку, да би такве особе ( те домаче издајнике), довели на власт. И то смењујући оне људе и политичаре, који се противе америчко – енглеској политици, као и условима добијања кредита, које ММФ и Светска банка, увек постављају, пред неке политичаре или власт једне државе.

А што је чисти рат, и то другим финанцијским и економским средствима. И то против државе и народа, како они тумаче, која није демократска и која је за запад, непријатељске државе. А ако та два начина и облика рата, не дадну оне резултате, које американции и енглези очекују. Онда се у рат, мешају америчко – енглесе владе, те уводе санкције тој држави и политичарима, терајучи и све остале европске државе, да и оне то исто ураде. А по увођењу санкција, крече против владе и председника те државе, старшан медијски рат, по гебелсовим методама. Са намером, да се и народ у тој држави, подели, и да се окрене, против владе и политичара, који се преко западних медија (убица), проглашавају кривцима, за наметнуте санкције. Уз причу, да запад, против санкционисаног народа, уопште није увео санкције, већ против политичара. Што је гнусна и злочиначка лаж, јер сваке санкције се најопасније и најнехуманије оружје, против једног народа и државе.

Прочитајте још:  Санкције као најсвеобухватнији облик деперсонализације

Јер кад се санкције уведу, е, онда се уз помоћ домаћих издајника и невладиних цивилних организација, покрећу разни протести, као и уличне демонстрације, познтије као “плишане револуције”. И ако од свих тих ратних средстава и облика рата, против неке државе и њених политичара не добије, жељени разултат, е, онда се покрече злочиначка и убилачка машинерија звана НАТО – пакт. Са којом се напада та држава, уз тумачењем западних медија, да то раде из хуманих разлога, како би спасили и ослободили неке угњетаване групе, националне мањине или побуњенике. А које су они, ти западњци у тим државама пронашли, тренирали и финансирали, те у побуну, против званичне власти и политичара покренули. И баш тако, то некада би у Ирану, кад су са власти скидали Резу Пахлавија, или у Панами, кад су отимали Панамски Канал, или у Либији, кад су ради отимања нафте, убили Гадафија, или у Ираку, кад ради отимања нафте убише Садама Хусејина, или у нашој Србији, кад ухапсише Слободана Милошевића, како би нам отели Косово и Метохију, или у Сирији, кад ради нафте, коју су хтели отети за себе, нападоше Сиријског председника Асада. Покушали су то западњаци прошле године у Белорусији, као и ове године у Казахастану, али их Лукашенко и Путин у томе спречише. А ових и оваквих примера ратовања, тих западнх убица, против безброј народа и држава у свету, је безброј.

Најновији рат, којег су те америчко – енглеске убице повеле, против неке државе је рат, којег још од 2003.. године, те западне убице воде против Русије и председника Путина. Јер од оног дана, а би то негде око 2005. године, кад поведоше медијски рат, против председника Путина, као и Русије. Ти американци, енглези и европска унија, уопште га не смањују, већ напротив, они га појачаваше, увођењем разних санкција, које су једно од најподмуклијих средстава ратовања, против неке државе, народа и његове власти. Пошто им та ратна медијска и средства санкција, не произведоше оне резултате, које су Американци и Енглези очекивали (европски политичари су њима, само пуки послушници), они, те западне убице, поведоше и то од 2014. године, уз помоћ украјинских нациста, Бандероваца и фашиста, које су западњаци финансирали, тренирали и припремали, баш за прави физички рат – Против Русије, којег сада имамо.

Прочитајте још:  Јаков наставља Миловим путем: Русија мора потпуно отићи са Балкана

У који се Америка, Енглеска, ЕУ и НАТО – пакт, директно укључише, од 25. фебруара, 2022.године. Те почеше из свих својих Гебелсових медија, немилосрдно и безочно да пуцају по Русији, руском народу, као и по председнику Путину и по његовим сарадницима, као и по Руској Армији. Покушавајучи да Русију и руски народ, као и њиховом власт, са најбруталнијим и до данас невиђеним ратним санкцијама удаве, те и војно, уз помоћ украјинских фашиста, Бандероваца и нациста победе, те да Русију и руски народ, уз цело руководство баце на колена. А онда, да сво политичко и војно руковоство похапсе, суде и затворе, баш онако, како су то урадили после оне НАТО, нелегалне, и против – законите и злочиначке агресије, из 1999. године, коју те западне убице, извршише над нама Србима и државом Србијом, односно, онда, званично званој – Савезно Републици Југославији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Да би се зло и западне убице победиле, о њима се мора јавно причати, али и разоткрити ко су они, где су и на који начин и помоћу чега и кога ратују. Као што се мора видети и разоткрири, ако себи желимо добро, ко су ти људи међу нама, или другим народима, па и међу Русима. Који западним убицама служе и помажу и који наш народ и нашу државу, прејефтино издају. И то појављујући се у јавности, као неке невладине организације, приватни портали или медији, који од тих западних убица и њихових влада, примају прљави и крвави новац, за издају и то у рату, који се против нашег народа и државе, још од 1990. године, на разне начине, непрестално води.

Прочитајте још:  Да ли ће западни центри моћи створити нови војни савез у Европи?

Милосав Кнежевић Миле/Борба за истину

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *