Америчка ратна репортерка: За 35 година нисам видела оволико лажи као у рату у Украјини (ВИДЕО)

0

(фото:Скриншот)

Угледна новинарка и искусна ратна репортерка Лара Логан, позната америчкој јавности као дописница ЦБС-а током револуције у Египту када је била жртва сексуалниг напада, имала је занимљиво гостовање у емисији “Америца’с Воице АМ”, где је говорила о актуелном сукобу у Украјини потпуно неочекиван начин.

Логан, иначе пореклом из Јужне Африке, одмах на почетку је истакла како за 35 година колико покрива разне ратове у свету, никада није видела толику количину дезинформација као током рата који се води у Украјини.

Она је такође критиковала и једноумље које прати читав сукоб.

“Сабијају нас у кутију у којој морамо да мрзимо Владимира Путина, верујемо у сво зло које говоре о њему и где морамо да волимо Украјину. Нема никакве средине”, рекла је.

Логан, која је тренутно запослена на телевизији Фоџ, говорила је и о америчким биохемијским лабораторијама у Украјини, што је једна од нарочито контроверзних тема у САД.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Ми смо ушли после пада Совјетског Савеза и наводно претворили објекте за производњу биолошког оружја у лабораторије за јавно здравље. Ипак, тешко је поверовати у било шта. Лагали су око ковида, лагали су око сукоба интереса у вези са Русијом, лагали су на суђењу за опозив председника. Има толико тога још што се догађа у Украјини, а о чему нико не говори”, објаснила је.

Логан је испричала и да велики број борава у Украјини носи нацистичка обележја, као и да није у питању мали број таквих људи, као што медији на Западу покушавају да прикажу.

Погледајте цело 10-минутно гостовање Ларе Логан са преводом у видеу испод.

Прочитајте још:  Еуропа на грани: Од амбасаде Украјине до Драгутина, све русофоб до русофоба!

Инфокликс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *