ЗАВЕТНИЦА У ДРУГОМ КРУГУ?! Стране службе руше Милицу преко опозиционих медија јер угрожава Поноша!

0

Милица Ђурђевић (Фото: Printscreen)

Функционер Странке слободе и правде чији је лидер Драган Ђилас тврди да из врха странке сви Одбори добијају инструкције да нападају Милицу Ђурђевић Стаменковски јер подршка председници Заветника из дана у дан расте.

Политичар близак Ђиласу, који је инсистирао да остане анониман, тврди да према истраживањима у која је његова странка имала увид, подршка Милици Ђурђевић Стаменковски рапидно расте и да су све веће шансе да се нађе у другом кругу председничких избора.

Прочитајте још:  Прича о Беку Барону (проти Велибору Џомићу) - пева се на мелодију "Приче о Васи Ладачком"

“То директно руши нашег кандидата Здравка Поноша иза кога је стала читава проевропска опозиција, а то не смемо да дозволимо” закључио је финкционер ССП-а.

Из Заветника потврђују да је тренд раста који бележи њихова странка, а посебно Милица Ђурђевић Стаменковски као председнички кандидат огроман и да су све већи изгледи да се баш њихов лидер нађе у другом кругу.

“Зато и не чуде до сада невиђени напади како у режимским, тако и у опозиционим медијима Драгана Ђиласа. Други круг не одговара режиму, а други круг са Милицом не одговара ни опозицији ни страним амбасадама” истакли су из Заветника.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Они тврде да стране службе активно раде на обарању рејтинга Милице Ђурђевић Стаменковски, али да истраживања још нису реаговала на негативну кампању која се ових дана пласира.

Прочитајте још:  Популарност Владимира Путина без премца: Зашто половина Руса не зна ни ко су други председнички кандидати?
Прочитајте још:  Удружење грађана "Покрет Ми - Глас народа" најавио самосталан излазак на изборе
Прочитајте још:  Ђурђевић жестоко одговорила Хилу: Србија није америчка секретарица да испуњава ваше задатке!
Прочитајте још:  Ескобару добар свако ко воли НАТО: Ђукановић извео државу на веома добар пут

Извор: Правда

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *