Шеф РЦБЗ-а: Фондација Хантера Бајдена је укључена у финансирање биолабораторија у Украјини

0

(фото:РТ)

Начелник снага радијационе, хемијске и биолошке одбране Оружаних снага Русије генерал-потпуковник Игор Кирилов рекао је на брифингу да је фондација сина америчког председника Хантера Бајдена, Роузмонта Сенеке, укључена у финансирање активности биолошких лабораторија. у Украјини.

Он је напоменуо да пристигли материјали омогућавају да се прати образац интеракције између америчких владиних агенција и биолошких објеката у Украјини.

„Важно је да су структуре блиске актуелном америчком руководству укључене у финансирање ових активности, посебно инвестициони фонд Росемонт Сенеца, којим управља Хантер Бајден“, рекао је Кирилов.

Он је додао да фонд располаже финансијским средствима у износу од најмање 2,4 милијарде долара.

Кирилов је напоменуо да постоји блиска веза између фонда и главних извођача радова Пентагона, укључујући Метабиоту, која је, заједно са Блацк анд Веацх, главни добављач опреме за биолабораторије Министарства одбране САД широм света.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Раније је Министарство одбране Русије саопштило да су стручњаци из Оружаних снага Русије открили нове чињенице о умешаности Министарства одбране САД у развој биолошког оружја у Украјини.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *