Русија се неће бавити добротворним радом и испоручивати гас бесплатно – Песков

0
песков, србија

Дмитриј Песков (Фото: AP photo)

Прес-секретар председника Руске Федерације Дмитриј Песков рекао је да Русија тренутно ради на опцијама плаћања руског гаса у рубљама.

Према речима Пескова , процес снабдевања гасом је сложен и захтева више времена од куповине обичне робе у продавници, преноси РИА Новости .

„Снабдевање, и плаћање, и сабирање биланса је процес који је развучен током времена. Сада се разрађују сви модалитети“, рекао је Песков.

Он је појаснио да питање преноса плаћања гаса у рубљама разрађују одељења и Гаспром, тако да још нема јасних временских оквира и они ће бити накнадно одређени.

Осим тога, Песков је прокоментарисао изјаве западних земаља да неће куповати гас у рубљама, напомињући да Русија неће испоручивати гас бесплатно.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Чињеница да гас нећемо испоручивати бесплатно је недвосмислена. Ипак, у нашој ситуацији тешко да је могуће и тешко да је препоручљиво бавити се паневропским добротворним радом”, закључио је Песков.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *