Ким Џонг Ун државном руководству: Појачајте пропаганду

0
џонг

Ким Џонг Ун (Фото: Јутјуб)

Врховни вођа Северне Кореје Ким Џонг Ун позвао је на пропагандну кампању која би повећала подршку државне идеологије самоодрживости упркос највећим потешкоћама, пренела је државна телевизија Северне Кореје.

Ким Џонг Ун је послао писмо званичницима владајуће Радничке партије у којима их позива да присуствују радионици за подизање мотивације за социјализам и унапреди иновације у идеологији странке, навела је севернокорејска телевизија КЦНА, преноси Ројтерс.

У писму је врховни вођа Северне Кореје навео да странка иде у сусрет највећим потешкоћама и подвукао потребу да прошири своју визију “самоодржања”.

“Идеолошку и моралну снагу народних маса треба да сматрамо главним оружјем као и увек и подстичемо је на сваки начин”, казао је Ун, преноси КЦНА.

Додао је да теорија самоодржања, односно на корејском “јуче”, значи да “ништа није немогуће када је народ идеолошки мотивисан”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ким Џонг Ун је поручио да идеолошка кампања треба да буде усредсређена на распршивање “злих духова антисоцијализма” и несоцијалистичких елемената који су угрозили револуционарну позицију.

Врховни вођа Северне Кореје позвао је и на повећање визуелног садржаја и нагласио да је филм “идеолошко образовно средство од највећег утицаја”.

РТС

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *