УЈУТРУ ПАТРИОТЕ, ПОПОДНЕ ПРОФИТЕРИ: Супруг Милице Заветнице повезан са Миллениум тимом!

0

Милица Ђурђевић (Фото: Printscreen)

Познато је у народу да су Заветници окарактерисани као велике патриоте и љубитељи српског народа. Волеће га до последњег јутарњег програма и до последњег нокта које је Милица платила козметичком салону.

Такође, познато је и да су готово деценију присутни на политичком небу, а да никада ништа нису урадили, осим што служе својој сврси а то је да увесељавају диктатора Александра Вучића и да се пале и гасе притиском на БИА дугме.

У претходној изборној кампањи, наравно ни реч није проговорена против власти. Само пуне уста Косова и Метохије, а упркос пуним устима и томе што се избори на Космету неће одржати, то поменуту странку није потресло, па бар да иступе и кажу како се у земљи врши свакодневна издаја већ тридесет година. Не, док они имају пара онда је добро.

Прочитајте још:  Посланица СПС-а не зна разлику између национализма и Националног окупљања!
Док се уплаћује на хиљаде евра фризерским салонима и шурује са службом државне безбедности, нико се неће побунити. Ни Милица, а ни њен муж господин Стаменковски.

Зашто би се господин Стаменковски бунио против система, када је био део прошле власти, а сада ради у филми Мијана Вујака, брата Стојана Вујака који је власник Миленијум тима, фирме коју такође бије добар глас и која се српском народу напила крви.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Опис фотографије није доступан.
(фото:Славија.инфо)
Опис фотографије није доступан.
(фото:Славија.инфо)

Фотографије до којих је Славија инфо ексклузивно дошла остају као доказ народу са каквом опозицијом има посла, и да три пута размисли, када и ако изађе на бирачка места да ли ће подржати бахате милионере попут Милице и господина Стаменковског.

 

Директно.рс/славија.инфо

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *