ХИТ! Председнику у крцатој дискотеци у Крагујевцу скандирали -Вучићу педеру- (ВИДЕО)

0
председник Србије, србија

председник Србије Александар Вучић (Фото: Принтскрин)

Иако је обећао да ће младима до Видовдана уплатити још по 100 евра, председник Србије изгледа и даље није превише симпатичан међу овом популацијом. Да је ово тачно, сведочи снимак са журке у Крагујевцу, где млади скандирају оно што Вучић никад не жели да чује.

Након што је већ поделио младима 100 евра, председник је у духу кампање за изборе обећао и „другу ципелу“ након избора. Младима је рекао да ће им уделити још по 100 евра, али поједине међу њима та идеја председника није превише импресионирала.

Наиме, на једној крагујевачкој журци, у тренутку кад је нестала струја на журци, окупљени су почели да скандирају добро познату паролу: „Вучићу, педеру“.

„Крагујевац, журка, велика журка у знаку 2000-их. И нестала струја. И омладина почела да скандира. Нећете погодити шта. Џаба 100 еврића“, написао је Мирослав Милетић на Твитеру, где је је и објављен снимак.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Директно.рс

Бонус инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *