Нови геополитички поредак и Република Србија

0

Фото: Мајак.рс

Директор Српско-руског центра “Мајак” један од говорника на трибини “Нови геополитички поредак и Република Србија”

Центар за националну политику организовао је трибину о специјалној војној операцији Руске Федерације под називом “Нови геополитички поредак и Република Србија”.

На трибини су говорили: бивши министар иностраних послова СР Југославије Живадин Јовановић, историчар и аналитичар Саша Адамовић, професор Срђан Перишић, дипломата и политичар Владимир Кршљанин и директор Српско-руског центра “Мајак” Владимир Пребирачевић.

Прочитајте још:  Израел ће снабдети Украјину паметним системом упозоравања од ракетног напада

Догађај су својим присуством увеличали и представници амбасаде Руске Федерације, као и пуковници у пензији Сретен Егерић специјални саветник у Српско-руском центру “Мајак” и Душко Шљиванчанин легендарни комадант Кошара, Лав Пајкић народни посланик у Парламенту Србије као и многобројни други гости и званице.

Председник Центра за националну политику Перко Матовић истакао је да је ово најквалитетнија трибина на ову тему јер су говорници најпозванији стручњаци као и да је српски народ већ једном прошао кроз сатанизацију и кроз нападе неонацизма и историјске ревизије тако да поред емотивних, духовних и братских мотива, српски народ подржава Русију и из објективних разлога.

МајакТим

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *