„Масакр“ у Бучи, како то однекуд познато звучи!

0

(фото:ИН4С)

Озбиљни коментатори збивања у Украјини, (каквих, нажалост, није баш превише), питали су се ових дана – каква ће бити „лажна застава“, односно провокација ратних хушкача, којом ће још једном „заглушити“ Планету и увјерити позамашни остатак свијета како је Русија ратни злочинац без премца.

Кад оно – Буча (насеље надомак Кијева) и тамошњи наводни масакр над домаћим „недужним становништвом“!

Ова најава „нечувеног злочина“, која је требало да додатно узбуни оних четири петине незаинтересованих становника Планете и мобилише их контра непоправљиве Русије, дешава се четири дана након што су руске јединице напустиле споменуто мјесто. По аматерској инсценацији представља апсолутни ћорак, чак и за корисне идиоте, односно зомбиране жртве западне популације.

Недавно је процурело да читаву ту безочну пропагандну ујдурму спрема здружена екипа злочиначког подухвата, састављена од представника ЦИЈАе, Пентагона и СИ ЕН ЕНа. Не може им се, нажалост упутити честитка на овој аматерској спрдачини од представе. Жали Боже оних промрзлих статиста, који су морали да леже с једне и друге стране пута, на по тридесет метара цик-цак размака, док не прођу камере…

На неким телефонским снимцима мјештана забиљежено је како одмах, након пролаза репортажних кола, устају и трљају руке, што од зиме, што у исчекивању заслуженог хонорара.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Планери и извођачи ових подлих антируских радова могли су бар да се информишу код своје злочиначке сабраће у Сарајеву (Маркале), ако их има живих, или посавјетују са њиховим генералом Вокером, (поводом Рачка), јер сам видио да је мрцина још у животу!

То је, на српску незаслужену несрећу било изведено нешто инвентивније и у том часу послужило је сврси – бомбардовању српских положаја на ратиштима у БиХ, санкцијама, а потом и стравичном бомбардовању и разарању скраћене Југославије.

Прочитајте још:  Укронацисти на мукама: Врећама с песком се бране од жена (видео)

То што је касније доказано да су биле у питању монструозне намјештаљке, односно лажне заставе и није баш много утјешно.

Оно пред пекаром у Васе Мискина у Сарајеву било је аутентично, уз један мали додадатак – тамо се заиста гинуло. Али, убијани су несрећни Срби од муслиманских снајпериста, пошто су муслимани претходно обавијештени да се тамо не појављују! (Никад није утврђено које су националности били тада побијени грађани Сарајева! А може се наслутити и због чега.)

Дакле, ово што се управо дешава са Бучом на домак Кијева, бар што се Срба тиче, само је лоша реприза давнашњих (успјешне) злочиначких представа. Али, то никако не значи да неће имати ефекта на зомбије у тужној Европи и Америци , Канади и Аустралији… којима је то превасходно намијењено.

Било је, наравно, сличних „представа“ и на Блиском Истоку, па се у овом случају ипак не може рачунати са негдашњим ефектима.

Руска федерација већ је заказала овим поводом расправу у Савјету безбједности, од које, због утицаја САД, вјероватно неће бити ништа. Али ће у свијет макар отићи упозордење да су неке „лажне заставе“, доживјеле фијаско и да се мора смислити нешто инвентивније.

Тога се управо и прибојавам. Сметени Бајден је прије десетак дана „упозорио“ како се од Руса може очекивати и тровање „незаштићених цивила и војника Украјине“.

Шта то заправо значи, само политичким ајванима није јасно. Изгледа да је у породичним радионицама фамилије Бајден, односно лабораторијама широм Украјине (има их више десетина) у потоњих осам година произведенпо више агенаса, односно бојних отрова разних врста, који се сада, in vivo, могу испробати с обје стране границе. Америма је свеједно, као и њиховим штићеницима Хазарима, јер су отрови спремани за одређене халпо, или ДНК групе!

Прочитајте још:  КО И ЗАШТО РАТУЈЕ, ПРОТИВ РУСА И СРБА???

Не дао Господ да видимо…

Јован Лакићевић/ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *