Путин честитао Вучићу победу на изборима

0
владимир путин

Владимир Путин (Фото: РИА Новости / Алексей Никольский)

Руски председник Владимир Путин честитао је председнику Србије Александру Вучићу победу на председничким изборима, јавља Спутњик позивајући се на званични сајт руског шефа државе.

Председник Русије је истакао да су резултати избора у пуној мери потврдили широку подршку српских грађана политици Александра Вучића која има за циљ решавање актуелних социјално-економских задатака и вођење самосталне, независне спољне политике, наводи се на сајту Кремља.

Очекујем да ће ваш рад на челу државе наставити да доприноси јачању стратешког партнерства које постоји између наших држава. То, несумњиво, одговара интересима братских народа Русије и Србије, пише у Путиновој честитки.

Честитка и Орбану

Руски председник Владимир Путин честитао је и мађарском лидеру Виктору Орбану победу његове коалиције на парламентарним изборима, саопштио је Кремљ.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Путин је рекао да је сигуран да ће, упркос тешкој међународној ситуацији, будући развој билатералних веза и партнерства бити у интересу народа Русије и Мађарске, наводи се у саопштењу руског председништва.

Фонет

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *