Русија обнавља летове са педесет земаља, на списку и Србија

0

(фото:Русвесна.су)

Влада Руске Федерације од 9. априла укида ограничења због корона вируса у ваздушном саобраћају између Руске Федерације и низа других земаља. Ваздушни саобраћај се, према речима Мишустина, обнавља са 52 земље.

„Желео бих да вам кажем о најновијим антикризним мерама, то су одлуке које се доносе у штабу“, рекао је руски премијер Михаил Мишустин на састанку са представницима фракције Јединствене Русије пре извештаја владе у Државној думи. .

„Пре свега, рећи ћу неколико речи о данас потписаном документу, који сам са нестрпљењем очекивао, укључујући индустрију авио-саобраћаја и, наравно, наше грађане – од 9. априла укидамо ограничења у борби против инфекција вирусом корона која се односила на наше редовне и чартер летове.летове између Русије и низа других земаља.

Стопа инциденције је у паду, што значи да је време да проширимо дестинације које су доступне нашим руским авио-компанијама.

Сада могу да лете без ограничења у 15 земаља, укључујући низ држава ЕАЕУ, Катар, Мексико и неке друге, а сада обнављамо ваздушни саобраћај са 52 земље, укључујући Аргентину, Индију, Кину, Јужну Африку и друге пријатељске државе. нама“, рекао је премијер.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Истовремено, он је истакао да ће бити подржан и домаћи туризам.

„У оквиру националног туристичког пројекта, инвеститори који буду улагали у изградњу хотела моћи ће значајно да смање трошкове позајмљених средстава. За њих је развијен програм за повлашћено кредитирање по стопи од 5 одсто“, подсетио је шеф владе.

Списак земаља

Заузврат, оперативни штаб за спречавање увоза и ширења корона вируса је појаснио да је, узимајући у обзир епидемиолошку ситуацију у појединим земљама, донета одлука да се од 9. априла у потпуности укину ограничења редовних и чартер летова са 52 државе: Алжир. , Аргентина, Авганистан, Бахреин, Босна и Херцеговина, Боцвана, Бразил, Венецуела, Вијетнам, Хонг Конг, Египат, Зимбабве, Израел, Индија, Индонезија, Јордан, Ирак, Кенија, Кина, Северна Кореја, Костарика, Кувајт, Либан, Лесото, Маурицијус, Мадагаскар, Малезија, Малдиви, Мароко, Мозамбик, Молдавија, Монголија, Мјанмар, Намибија, Оман, Пакистан, Перу, Саудијска Арабија, Сејшели, Србија, Сирија, Тајланд, Танзанија, Тунис, Турска, Уругвај, Филипи, Фиџи , Шри Ланка, Етиопија, Јужна Африка и Јамајка.

Прочитајте још:  Србија је у дубокој позадини америчког фронта против Русије - Руси се очајнички боје да одбране себе (ВИДЕО)

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *