Савршенство без мане – Зорана Михајловић

0

(фото:НСПМ)

На насловној електронског издања Политике као централна и ударна вест, са повеликом фотографијом, данас, 5. априла (значи: није виц), у свој својој убојитост појављује се госпођа министарка енергетике и рударства, Зорана Михајловић (са ј), а у тексту потписана као потпредседница владе.

Прочитајте још:  Горан Јевтовић - Вучић је агент окултиста, ми треба да га хапсимо и судимо?! (Видео)

И гле, према Танјугу (агенција коју је основао велики комуниста Моша Пијаде, преминуо од рака у Паризу), агенцији која никад не лаже, она држи буквицу челној личности странке социјалиста, Ивици Дачићу. Пошто знамо да је она неодољива као кинески зид, тојест нису је из круга власти однеле махинације око Јужног тока гасовода,  поплаве 2014, нити бетонски подупирачи на траси аутопута у Грделичкој клисури…  а ни малверзације у електропривреди, а данас ни изгинули рудари, да ни цвеће у венцима тих несрећних рудара на гробовима није увенуло. 

    Па нек неко каже да она није моћнија и од будућег и садашњег председника Александра Вучића.

    Не треба бити видовит да би се знало за кога она ради.

    А опет председник нам је много пута поручивао: Србију неће нико понижавати; Србија је суверена земља; Србија неће у Нато зато има јаку војску која чува Србијину сувереност; Србију нико неће уцењивати…

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

    Нико, нико, нико као Зорана Михајловић!

    А можда ми грешимо душу, па је на правди Бога оптужујемо; као оно када је, не тако давно, министар здравства Томица Милосављевић, на сва уста убеђивао и живе и мртве да здравство у Србији он извлачи из блата и да он верује у здравство, толико да је с првим боловима у кичми, одмах одјурио у Уједињену Немачку на операцију, да би после повратка, са Млађаном Динкићем стуцао неко милионче евра у Онколошком институту (писао је Курир о томе – само једном и никад више ни словца, неколико година после одласка са овог света директора тог института, професора радиологије, Ненада Боројевића) и када је дошло до чистке у Институту, да се о томе више нигде ништа не прича. А Ненад Боројевић, после вишегодишњег малтретирања у истражном затвору, иако су му нудили 20.000 евра, вероваше у правосуђе у својој Србији. 

    Али Зорана Михајловић није Динкић и није Милосављевић!

    Колико оно беше рудара, у оном руднику који је у надлежности Зорана Михајловић?

    

Срђан Воларевић / Васељенска

Прочитајте још:  Како је устројено тржиште услуга вештица?

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *