Извештај Кадирова о најновијим вестима из зоне специјалне операције против Бандере

0
кадиров

Рамзан Кадиров

У једном од округа нацистима је причињена опипљива штета. Оперативне активности су у току, тако да нећу прецизирати конкретно место дејства.

У свакој специјалној операцији постоје нијансе. Могу само да кажем да је сваки дан ситуација за непријатеља близу катастрофе.

Од тога, непријатељ постаје сатана и спроводи неселективно гранатирање из далекометних топова. Али наши борци воле само да је Бандера распаљен гневом. Као одговор, момци задају одлучујући ударац и буквално прскају непријатеља.

Све елитне јединице украјинских нациста су бачене на ово подручје. Руски команданти посебно истичу рад наших снајпериста. Уништили су 6 вођа националних бендова у једном дану. Много помаже и авијација, укључујући и беспилотне летелице.

Прочитајте још:  Запад ће под лажном заставом жртвовати Пољску да оправда милитаризацију Европе!

Посебне речи заслужују извиђачи. У суботу су открили распоређивање око 60 бандериста, којима је на крају задат тежак ударац. Након што су их наши специјалци отерали као сидоровске козе. Резултат је био предвидљив, а ми смо га предвидели. Подмазане пете ових 60 нациста више неће светлуцати. Сви су послани праоцима. Даниила Мартинов, Шарип Делимханов и сва драга БРАЋО ће ове речи поткрепити чињеницама.

Такође, током протеклог дана у великом броју уништена је опрема и артиљеријска средства Бандериних трупа. Само у једном квадрату непријатељ је изгубио око 10 тенкова и 5 самоходних топова. Одличан резиме дана! Субота је прошла добро! Ноћ пред нама. Бандеровцима ће донети још много изненађења…

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *