УСАМЕ ЗУКОРЛИЋ: Муфтија је отрован, није умро природном смрћу!

0

Муамер Зукорлић (Фото: Јутјуб)

Председник Странке правде и помирења (СПП) Усаме Зукорлић изјавио је на данашњој конференцији за медије да породица, на основу анализа две иностране лабораторије, има сумњу да покојни муфтија Муамер Зукорлић није преселио природном смрћу, преносе Санџачке.рс

Зукорлић је навео да је породица након смрти муфтије Зукорлића узела узорак крви и послала га на испитивање у две независне референтне лабораторије у иностранству.

Прочитајте још:  И Бечић показао своје "свјеже" лице па прети: КО СЕ БУДЕ ИГРАО ЧЛАНСТВОМ У НАТО НЕЋЕ ВРШИТИ ВЛАСТ
На основу пристиглих резултата од стране једне лабораторије утврђено да је у крви покојног муфтије пронађена велика количина тешких метала, док је друга лабораторија на основу анализе узорка утврдила да је до смрти дошло највјероватније тровањем храном.

“Поштована јавности, прошло је пет месеци и четири дана од смрти Муамера Зукорлића. Мене је смрт задесила и Турској где сам похађао школу… Моја породица и ја се нисмо помирили са чињеницом да је умро великан нашег времена, а да институције нису утврдиле званично узрок смрти. У хаосу који нас је задесио тог дана, мало је људи који су остали при себи. Они који су били, још тог дана су узели узорак. Требао нам је дужи период да пронађемо адекватне лабораторије гђе смо послали узорке. Добили смо резултате. Прва лабораторија је саопштила да постоји велика вероватноћа је тестирана особа била отрована тешким металима, а друга да смрт није наступила природно”, казао је Усаме Зукорлић.

Зукорлић није прецизирао о којим лабораторијама је реч, нити из који земаље, најавивши да ће породица о свему благовремено обавештавати јавност.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Додао је да ће пред домаћим правосудним органима покренути истрагу ради “дефинитивног утврђивања узрока смрти” Муамера Зукорлића који је у тренутку смрти обнашао функцију потпредседника Скупштине Србије.

Подсећамо, бивши муфтија и лидер СПП Муамер Зукорлић преминуо је 6. новембра прошле године, у 51. години. Као разлог његове смрти тада је навођен срчани удар.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *