Саопштење портала Васељенска: Гугл блокирао огласе, Фејсбук цензурише и смањују видљивост објава које подржавају Русију

0

Порталима у Србији свету који подржавају Русију стигло је обавештење да им се привремено укида монетизација од реклама.

Гледајући на све начине да укину глас Русије и пре свега глас истине у свету, светски полицајац који контролише већи део интернета у свету, укинуо је једини начин зараде бројним фриленсерима широм света уколико говоре истину а не врше пропаганду која одговара Западу!

Један од портала којима је укинута монетизација јесте и Васељенска.нет, сајт који се финансира искључиво од гугл реклама и на ком ради мали али вредан тим новинара који без обзира на новонасталу ситуацију неће подлећи уценама Запада и наставиће да извештава о дешавањима у Новорусији и Украјини.

Поред чињенице да смо остали без јединог извора прихода, наш портал се већ годинама налази под цензуром Фејсбука и видљивост наших објава је смањена за чак 80%.

Зато је ово уједно и молба нашим читаоцима да нас прате на нашем Телеграм каналу и ВК налогу где редовно преносимо вести са портала и бројна друга дешавања у фото и видео формату а које су као што смо напоменули су аутоматски цензурисана  и означена на глобалистичким мрежама као нетачна и сумњивог садржаја.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Хвала вам што нас пратите!

Редакција Васељенске ТВ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *