Игор Друз: Ношење брњица као тест прихватања Новог светског поретка

0

Маска (Фото: pixabay. com)

После наступања „пандемијске“ психозе, огромне масе Московљана су на „спасоносне“ мере власти одговориле презиром и масовном саботажом. Према мојим запажањима, чак и на врхунцу пропаганде ужаса, већина путника метроа или није носила брњице, или их је, чешће, носила на бради.

И ови други су се очигледно плашили не вируса из цртаних филмова, који су претећи приказани као морске мине на зидовима вагона метроа, већ сасвим стварних казни за то што не носе крпу на лицу. Односно, ови људи нису подлегли „пандемијској“ пропаганди, уплашени само „административном“.

Након пораза микроба специјалном операцијом руске војске, маске су одмах скинуте са готово свих грађана, који су то учинили врло радо. Међутим, и сада постоји неколико категорија Московљана који и даље носе брњице у метроу и продавницама, а неки чак и на улици, иако је све то страшно штетно и глупо. Иначе, у православљу се глупост сматра грехом који произилази из гордости и кукавичлука. Јасно је да ће прихватити остале трендове новог светског поретка: од микрочипова до обожавања једног владара света.

Од таквих ћу одмах издвојити друштвену групу пензионера. Они од њих који су лишени духовног руководства, нису ментално развијени, и стално седе поред телевизора, они који и даље затварају нос и уста од страха зарад микроба. Па ипак, на срећу, већина пензионера у Москви није таква и хода нормално.

И мигранти понекад носе брњице. Неки од њих на овај начин покушавају да покажу лојалност власти оваквим „напредним“ понашањем, неки су се отргли од својих корена, атомизирани и живе у складу са пропагандним мејнстримом. А неки од њих су само ситни криминалци којима је веома згодно да сакрију лице иза маски. Генерално, уличним криминалцима је постало много угодније за живот током година микробне хистерије. Масовне миграције су такође производ глобализације и јасно одражавају диктате луткара.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  НЕСТОРОВИЋ ПОНОВО ШОKИРАО ИЗЈАВОМ Без потребе су претрпане болнице, лажно позитиван тест…

Трећа група су представници омладинских субкултура. Често видим комбинацију њушки са црвеном и плавом косом, са прасицама на мушкарцима и супер кратким женским фризурама у стилу осуђеника. Младе будале најчешће покривају нос црним завојима, често лобањама – кул тип! И будале – са крпама са воланима да појачају кокетерију. Ово су првобитно планирали режисери спектакла, како би ублажили обавезност робовских оковратника њиховим модерним видом.

Природно је да су такви људи, који су прихватили идиотску моду и стил понашања који су им наметнули глобалисти, такође радо стављали своје десне руке под ињекције непознате каше по налогу истих сила. Тако су младе будале у много чему надмашиле старе будале у псећој покорности новом светском поретку.

Наравно, квинтесенција субкултура које је створила условна светска влада је „ЛГБТ покрет“. Хвала Богу, у Москви је неразвијена и практично невидљива на улицама, што се не може рећи за САД. Недавно сам прочитао резултате америчке студије на ову тему и нимало се нисам изненадио: показало се да најпослушније од свих убилачких наређења СЗО извршавају дугини „активисти“.

По стању од августа 2021. тамо је избодено 82% содомита. Док је међу обичним људима 66%. Штавише, 65% содомита у САД је за принудно вакцинисање, док је за то само 50% обичних људи. Ова група је крајње атомизована, њени представници су лишени породица, стално мењају „партнере“, њихова прошлост је практично избрисана – оно што су живели пре „иницијације“.

Овај тип је чисти производ пропаганде и административних мера америчких владара, перверзњаци практично немају ослонце и смернице у животу, осим ове вештачки створене поткултуре. Они су робови система. Већина Американаца је већ лишена вере, идентитета по етничкој и националној линији, а често чак и елементарних моралних принципа. Али и „ЛГБТ“ је лишен родног идентитета, што их коначно чини меком глином у рукама демијурга новог поретка. А пошто су већ веома бројни у САД и земљама ЕУ, они примером послушности најлуђим наредбама власти активно утичу на остатак становништва.

Прочитајте још:  Не постоји алтернатива трајектима преко Керчког мореуза

У целини, Москва побеђује у овим „тркама за инвалиде“ и изгледа релативно добро у поређењу са другим светским престоницама, иако је и прилично деградирала. Детаљно сам описао категорије садашњих маскера, али статистици нормалних људи у Москви, њих је врло мало.

На Западу становништво и даље масовно носи брњице, чак и ако су им власти укинуле обавезу. Све иде до анегдота: из Немачке, на пример, јављају да је локално Министарство здравља издало „препоруку” Немцима да се у интимне односе упуштају под маскама, а многи то и даље раде. Чињеница да су многе здраве и моралне особине и даље остале у руском народу је још један разлог што су нам европски режими и Сједињене Државе тако оштро супротстављени.

Борба за веру

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *