„Чувени“ цетињски „грађанизам“: Певали Томпсона и Шкора, сад цртају Зеленског и Кличка

0

(фото:ИН4С)

Не чуди да они, који су револтирани падом ДПС-а недавно певушили песме аполгета усташтва – Томпсона и Мирослава Скора, подржавају политичке “менторе” нациста из “Азова”, “Ајдара” и “Десног сектора”.

На Цетињу, на више локација, поприлично невешто су исцртани графити украјинског председника Владимира Зеленског и градоначелника Кијева Владимира Кличка.

Ово је и нови вид подршке дела грађана Цетиња Украјини, будући да свакога дана од почетка кризе у „незаљежној“ покушавају бити духовити и порукама на транспарентима „одапети отровну стрелицу“ на рачун Русије и председника Владимира Путина.

Не чуди да они, који су револтирани падом ДПС-а недавно певушили јесме аполгета усташтва – Томпсона и Мирослава Скора, подржавају политичке „менторе“ нациста из „Азова“, „Ајдара“ и „Десног сектора“.

„Слава Украјини, херојима слава“, поручују након сваке шетње поштоваоци украјинских лакрдијаша и боксера.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сигурно да већини шетача не смета ни чињеница да се, на ову реченицу, у Украјини обично надовезује и следећа: „Бандера, Шукевич, хероји Украјине“.

Бандера и Шукевич су сарадници нациста, директно одговорни за смрт хиљада људи.

Но, бар онај део „грађанства“ који цени лик и дело Секуле Дрљевића и Савића Марковића Штедимлије, имаће „разумевања“ и за украјинске џелате.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *