ХОРОР НА ГОЛИЈИ Снег завејао аутомобиле, међу путницима било и деце (ВИДЕО)

0

Тара (Фото: В. Веизовић)

На Голији се одиграла права драма, када је снег завејао неколико аутомобила у којима су се налазила и деца.

“Било је страшно. Буквално смо у минуту остали завејани. Јак ветар створио је смет, нисмо могли ни напред ни назад. Уплашила сам се јер ми је у ауту било дете, али сам се трудила да не паничим. Одмах сам позвала председника општине Ивањица који ми је рекао да не бринемо, послаће екипу и да ће све бити добро. Међутим мећава није престајала, ветар је био толико јак, а на путу је било још завејаних аутомобила. У међувремену су људи који су из правца Одвраћенице ишли према Ивањици позвали њихове службе. И ето, хвала Богу на крају су сви стигли и извукли нас из сметова” – прича Милкица Г. која је остала завејана на путу према Одвраћеници.

Екипа Цивилне заштите општине Ивањица и припадници Жандармерије учествовали у спасавању путника на Голији, пише “Инфолига”.

Мећава је на критичном делу пута према Одвраћеници створила снежне сметове, тако да су из правца Ивањице, били блокирани камион штицар и путничко возило, док су из правца Одвраћенице била завејана три путничка возила.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *