Војска ДНР ликвидирала 56 укронациста

0
днр

(фото:МГБ ДНР)

Снаге ДНР су од почетка дана уништиле 56 украјинских националиста, један оклопни транспортер и два ватрена положаја, наводи се у саопштењу Народне милиције ДНР .

„Од почетка данашњег дана наши војници су уништили педесет шест украјинских националиста, један оклопни транспортер и два ватрена положаја минобацача 120 мм. Једно борбено возило пешадије и самоходну артиљеријску јединицу 2С1 калибра 122 мм су уништени. заробљени“, саопштило је министарство.

Прочитајте још:  „Сви нешто чекају“: Харков се припрема за најгоре
Украјинске трупе су од почетка дана испалиле скоро 200 граната и мина на територију ДНР , саопштила је Народна милиција ДНР.

Непријатељ је од почетка данашњег дана испалио 196 граната и мина из вишецевних ракетних система БМ-21 Град калибра 122 мм, топовске артиљерије 122 мм и минобацача 120 и 82 мм“, саопштено је из Народне милиције. на Телеграм каналу каже..
Тројица војника Доњецке Народне Републике су погинула од почетка данашњег дана, још 14 је повређено, саопштила је у понедељак Народна милиција ДНР.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *