Нови систем плаћања Хелло регистрован у Русији

0

(фото:РТ)

Банка Русије уписала је платни систем Хелло у регистар оператера платних система, наводи се на сајту регулатора .

Према подацима Централне банке Руске Федерације, платни систем Хелло уписан је у регистар 15. априла 2022. године. Оператер овог платног система је Хелло 000, регистрован у Москви 2016. године. Међу учесницима (оснивачима) Хелло 000, према Федералној пореској служби Русије, је Лодгегате Манагемент анд Салес 000.

Прочитајте још:  Ердоган води рат с Курдима и преко НАТО-а
Транскапиталбанк делује као пружалац услуга платне инфраструктуре.

„Хелло платни систем је заједница организација (оператера платног система, пружалаца услуга платне инфраструктуре, учесника) уједињених јединственим информационим простором и који су у интеракцији <…> ради вршења трансфера новца, укључујући и електронски новац“, следи из објављеног документа. на сајту платног система.

Такође на званичном сајту постоје тарифе платног система за трансфере унутар Руске Федерације, прекограничне трансфере, транзит и низ других. Конкретно, за клијенте за трансфере унутар Русије, стопе платног система се крећу од 0% до 6% износа трансфера и / или фиксни износ од 0 рубаља до 1.500 рубаља.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *