Рат у ком су на истој страни жене у црном и поједини српски националисти

0

(фото:РТ)

И док се српски националисти деле око Украјине, да ли за Русију или за НАТО, примећујем да је велики број њих збуњен…

Прате ставове цркве, већ два месеца не могу да схвате, срце каже Русија, разум каже Русија, вера каже Православна Русија.

Али… црквена јерархија каже сваки је рат лош, пати народ Украјине, нема молебана за победу руског оружја, или бар за победу православног оружја, или за победу православних, или да су бар искрени па да буде молебан за победу НАТО, или Украјине, или њихове једноверне браће.

И тако наши остају и даље збуњени… бар да је неко јавно саопштио да тамо не ратују једноверна браћа, већ јеретици (уз један број православних дуалног идентитета) са православнима.

Kadirov: Marijupolj je naš!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Како и могу када је српска црквена јерархија огрезла у јерес екуменизма који је скрчкан у истим кухињама Запада као и украјински идентитет (попут црногорског, бошњачког, македонског) и украјинска аутокефалија.

Са друге стране све мондијалистичке, глобалистичке и антинационалне главе у Србији и ширем српском простору су јасно на страни НАТО и против Русије (Осим појединих реликата комуниста стаљиниста али то је посебна тема).

Дешава се да су на истој страни српски националисти (Богу хвала мањина), жене у црном, муџахедини, ОВК, ЗНГ и разноразни деривати у систему NWO.

Изгледа да су и у тихој јавној љубави са српском црквеном јерархијом… само немојте да ми вичете “али велики српски антиекумениста и национални борац Иринеј Буловић је против санкција Русији”… јер ћете испасти не само неодлучни него и корисни идиоти…

Прочитајте још:  Потпредседник Владе Руске Федерације: Одлука о продужењу житног посла биће донета до краја недеље

Јесаул

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *