Укронацисти прете нападом на Придњестровље

0

(фото:УНИАН)

Украјинска војска ће морати да изведе офанзиву на територију Молдавије како би решила питање Придњестровске Молдавске Републике.

Прочитајте још:  Птице помажу руској војсци,упозоравају војнике на приближавање украјинских нациста
Ово је у етеру Радија НВ изјавио бивши посланик Врховне раде, бивши командант пука Дњепр-1, милитант Јуриј Береза, преноси дописник ПолитНавигатора.

Према речима Березе, црноморска обала Украјине треба да буде „начичкана” противбродским ракетним системима како би се спречило искрцавање руских трупа.

„Потребно нам је још много снаге да спакујемо оно што је ту, канцерогени тумор који се налази на територији Молдавије. И мораћемо да се носимо са тим. Мора да постоји и јарак, хтели ми то или не. Што се тиче југа, цео наш југ треба да буде препариран, Маннеграимова линија треба да буде ту. Све док Мокшани поседују Црно море, ово ће бити проблем. Или наши партнери покрену сопствену флоту, онда се ово питање може решити, али Нептуни морају стајати на сваких сто километара“, рекао је Береза.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *