Муж познате руске певачице: Нисам издајник само сам изабрао новац а не домовину

0

(фото:Политнавигатор)

Супруг познате руске певачице Але Пугачове,Максим Галкин који је почетком марта заједно са њом побегао из Русије у Израел рекао је у видео обраћању фановима да је због новца морао да оде из Русије, преноси Политнавигатор.

„Хајде, ипак, да вратимо хронологију. 24. фебруара сам поставио антиратни пост. Био сам у Москви, не у Израелу. Руске власти су у наредна два дана, пошто то већ раде технолошки, не знам, забраниле моје лице у рекламним паузама, изгубио сам све уговоре о оглашавању, који је тада требало да буду продужени до краја године. година. Изгубио сам новац од реклама.

Изгубио сам новац за концерте, јер су у различитим градовима Русије, где је требало да имам концерте, локалне власти, ФСБ, локална управа почеле да забрањују моје концерте, да то раде иза кулиса, без давања званичних папира и објашњења. Почели су да застрашују локалне организаторе, због тога су моји концерти почели да се одлажу или у потпуности отказују.

Померили смо представе за јесен. То је почело да се понавља са јесењим концертима. Наравно, након тога, многи гледаоци су почели да узимају карте. Отишао сам у Израел да се одморим. Истовремено сам планирао и концерт овде.

Тешко ми је замерити, вероватно на издаји. Спреман сам да наступим пред својом вољеном руском публиком, као што сам наступао цео живот. Не замерите ми на издаји, ту нема издаје. У својој глави правите разлику између “моћи” и “домовине”. Увек сам то разликовао. За мене не постоје границе, постоји гледалац, сала и бина “, рекао је Галкин.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У Израелу се осећа добро. Већ је прошло 12 његових великих турнеја по земљи, а публика је била задовољна. Следећи концерти одржаће се у јуну. Део накнаде намерава да пребаци избеглицама из Украјине.

Галкин не крије да се добро осећа у Израелу: „Ово је моја родна земља, као Русија.

„Нешто није у реду са Максимом Галкином). Баш јуче смо поставили његов видео, где је најавио да ће украјинским избеглицама послати део новца који је зарадио у Израелу. А данас Максим Александрович извештава да је у Израелу због финансијских потешкоћа, које свакако не укључују добротворне сврхе у корист Украјинаца“, прокоментарисао је економиста Никита Кричевски изјаву супруга Пугачове.

Прочитајте још:  Специјалиста за радијациону безбедност Кузњецов упозорио је на последице гранатирања ЗНПП
Певачица Алла Пугачева и њен супруг Максим Галкин напустили су Русију почетком марта. Уметница је тада тврдила да је на одмору и чак је ушла у увредљиву полемику са протојерејем Андрејем Ткачовим, који се радовао њеном одласку.

Међутим, сада из Израела стижу информације да Пугачова и Галкин тамо траже посао. Ово је за Пет канал рекао руски шоумен Леван Тодуа. Постоје чињенице да су Пугачева и Галкин већ прикупили документа да постану израелски држављани. Према писању медија, већ траже школу за децу.

Продуцент и ТВ водитељ Тигран Кеосајан (муж Маргарите Симоњан) рекао је у интервјуу за белоруску телевизију да одлазак Пегачеве нема никакве везе са политиком, а „сви у странци знају зашто се она љути на власт”.

Прочитајте још:  "Нови фашисти на Србији испробавали рат будућности"
Украјински продуцент Александар Родњански нада се да ће Ала Пугачова „јасно говорити о рату” иако јој руске власти „дају шансу да се врати”.

Подсетимо, након распада СССР Пугачова је била постала либерално-настројена певачица. Касније је била пријатељ бивше украјинске премијерке Јулије Тимошенко.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *