Укронацисти зову Пугачеву и њеног геј “мужа” на концерт у част “победе над Путином”

0

(фото:Политнавигатор)

Представници руске естраде, који су годинама добијали ударни термин на државним каналима и баснословну зараду, побегли су из земље са почетком специјалне операције у Украјини и сада активно дискредитују акције руског руководства из иностранства, никада знао шта је Отаџбина.

Прочитајте још:  Издајник Русије Кузминов пронађен мртав у Шпанији
Ово је у емисији Русија 1 објавила главна уредница РТ Маргарита Симоњан, наводећи као пример пародисту Максима Галкина, званичног супруга пензионисане певачице Але Пугачове, преноси дописник ПолитНавигатора.

„Шта сада Галкин ради? Већ питам своје пријатеље и познанике: „Не шаљите, не чујем, како он полива блатом Русију и руску војску. То, пре свега, говори о квалитетима ових људи, о њиховим духовним знацима“, огорчена је Симоњан.

Новинар је нагласио да је Галкин првобитно био „лажни олош“.

„Особа за коју сви сигурно знају да је геј, за скретање очију, за лично богаћење, за каријеру, жени се старијом женом (Ала Пугачева – прим. аут. ) и убеђује своју не баш лаковерну публику да имају – „ права љубав”. Да ли разумете унутрашњи ниво лажи, лицемерја – квалитете ове особе у целини?

А зараза, сви су ту, као да су таква селекција! Можете (нешто – прим. аут.) причати о свакоме. Не свиђају ми се! И никад вољена. Такав си ти, лажеш, лажеш. Нема где да се штампа. Дозвољавате себи да заливате моју Отаџбину батинама, а да немате ни најмање представу ни о чему: ни о војној операцији, ни о геополитици, ни о томе шта је Отаџбина уопште. Какав си ти олош? .. ”- збуњена је.

Прочитајте још:  Мариупољ: Украјински милитанти опљачкали храм и претукли свештеника
Украјински продуцент, певач Потап, супруг Настје Каменске, већ је стао у одбрану Галкина.

„Ова путница, која лети у понор заборава на свом минибусу мраколжа, успева да пролије блатом све оне који се не слажу. Макс је, пре свега, особа која много воли своју Отаџбину и уме да буде поштен уметник, а Ала је легенда која је преживела и, сигуран сам, преживеће још много владара и таквих кловнова, Мега Сизе оф светском нивоу! Али пошто су коришћени штапови, хајде да их укопамо у тихе дворске уметнике – Киркорове, Башковове, Лазареве. Не са тим, дамо, лично. Чекамо Макса и Алу на концертима, након потпуне Победе Украјине над Путином и вашом подлости“, прокоментарисао је Потап, који је својевремено са садашњом супругом наступао на изборним концертима у знак подршке Владимиру Путину.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *