(фото: Регнум.Ру)

Сензационална истрага Британаца.

Прочитајте још:  Месија и сценарио ковид лудила.
Три месеца пре него што је свет сазнао за КОВИД-19, Министарство одбране САД је исплатило уговоре за његово „истраживање“, сазнаје британско конзервативно издање  Екпозе.

 

Подсетимо: 11. фебруара 2020. године, шеф Светске здравствене организације Тедрос Адханом Гебрејесус је објавио да је нови корона вирус који се проширио из Кине добио званични назив КОВИД-19. До данас се већ знало за лекара са пријемног одељења централне болнице у Вухану Ај Фенг, коме је 18. децембра 2019. доведен 65-годишњи мушкарац са необичном респираторном инфекцијом. Пре болести, човек је радио на пијаци морских плодова у Вухану Хуанан. Ово је био први пацијент са необичном респираторном инфекцијом којег је прегледала, урадила тестове и открила исти корона вирус. То је било њено откриће које је Ли Венлианг, офталмолог у истој болници, покушао да објави. Он је пријавио избијање новог вируса на ВеЦхат-у 31. децембра 2019. године, следећег дана, тржиште Хуанан је затворено, а 10. јануара Ли Венлианг је развио симптоме ове вирусне инфекције. Умро је 6. фебруара ујутру… Али, понављам, тек 11. фебруара свет је сазнао име нове болести – ЦОВИД-19.

Прочитајте још:  Деца украјинских политичара највише ратују у избегличким батаљонима
Зашто је то толико важно? Да, јер је, понављамо, три месеца пре краја године Министарство одбране САД платило уговор о истраживању КОВИД-19 … у Украјини.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Откривени детаљи уговора су веома елоквентни, а ако одговарају стварности, онда се питања не могу избећи.

 

Прочитајте још:  Случај професора с Харварда: Не, он није створио корону
Из докумената америчке владе произилази да је Пентагон 12. новембра 2019. платио уговор са Лабиринт Глобал Хеалт ИНЦ „КОВИД-19 Рисрч“, који је спроведен у Украјини и заправо је био део много већег уговора са Блек & Воч. Корпорација специјалних пројеката „Програм смањења биопретњи у Украјини“.

 

И ово је било 5 недеља пре него што је 65-годишњи мушкарац који је радио на пијаци морских плодова Хуанан доведен у хитну помоћ Аи Фенга? И 3 месеца пре него што је свет сазнао, како се зове страшни напад који је дошао из Кине? Лако је замислити да је то могуће само ако је Лабиринтх Глобал Хеалтх ИНЦ већ знао за постојање Корона Вирус Дисеасе-2019, односно за болест изазвану коронавирусом 2019-нЦоВ…

Уговор са Лабиринтх Глобал Хеалтх ИНЦ није постојао само на папиру. Завирите у званични јавни извор информација о федералној потрошњи владе Сједињених Држава, Тхе Екпосе сугерише: Према веб страници, од 12. априла 2021. америчка влада је потрошила 3,63 билиона долара на ЦОВИД-19. Али нас највише занимају трошкови за активности Лабиринт Глобал Хеалт ИНЦ, упућене Кијеву. И лако их можемо пронаћи.

 

Лабораторијска опрема за Кијев, канцеларијски намештај за Кијев су прилично безопасни. Али 369.500 долара компаније Лабиринт Глобал Хеалт ИНЦ за „Документацију рукописа МСП и истраживање КОВИД-19“ исплаћено је 12. новембра 2019., три месеца пре него што је Ковид-19 званично именован, зар то није шокантно? И није ли нас мање шокирала информација да су САД поставиле три десетине биолабораторија у Украјини које су спроводиле експерименте, укључујући и на Украјинцима?

У 14 од њих, Блек & Воч Специјал Пројецтс Цорп је био извођач радова: у Кијеву, Одеси, Виници, Ужгороду, Дњепру, Лавову, Тернопољу, Харкову, Херсону… Само је Херсонска дијагностичка лабораторија, изграђена у децембру 2012, коштала Министарство одбране САД 1 728.822 долара – потрошено искључиво у интересу обичних Украјинаца, наравно.

И, можда, најзанимљивије. Накнада компаније Лабиринт Глобал Хеалт ИНЦ исплаћена је на основу резултата њених активности у Украјини по уговору који је почео са радом 20. септембра 2012. (!) године, коштао је 21,7 милиона долара и извршен је 13. октобра 2020. . Шта су специјалисти америчког програма за смањење биолошке претње у Украјини годинама успели да ураде, више нећемо знати. Чак и поред тога што су под притиском информација о раду америчких биолабораторија у Украјини, које је пружио руски војни ресор, Американци су почели да их пажљиво проучавају. Истовремено, вашингтонски аналитичари су изненађени и слегну раменима: „Које врсте сојева су проучаване у лабораторијама које финансира Вашингтон? Какву опасност је такав рад представљао за цивилно становништво?

 

Прочитајте још:  Проруско подземље Николајева добило оружје од присталица у Оружаним снагама Украјине
Слажем се, ако је америчка влада финансирала истраживање о ЦОВИД-19 пре него што се сазнало за његово постојање, онда то значи да су они или знали за његово постојање дуго времена, али су ћутали, или су учествовали у стварању овог вируса у лабораторији .

 

Британски Тхе Екпосе предлаже да се узме у обзир чињеница да су амерички Национални институт за алергије и инфективне болести (НИАИД) и америчка биотехнолошка компанија Модерна, која развија лекове засноване на РНК за пренос, имали „кандидата“ за вакцину против коронавируса у децембру 2019. . Ово произилази из поверљивог споразума, у којем се наводи да је Модерна, заједно са НИАИД-ом, пристала да пренесе своје заједнички развијене мРНА Цоронавирус Ваццине Кандидатес на Универзитет Северне Каролине у Чапел Хилу.

Можда је зато од почетка пандемије корона вируса најмање девет људи постало доларски милијардери због раста профита фармацеутских компанија које производе вакцине против ЦОВИД-19? А први у овој деветорци је генерални директор америчке компаније Модерна Стефан Бансел, који је зарадио богатство од 4,3 милијарде долара.

Елена Пустовојева/Столетие.ру

Превод:Васељенска

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *