„Дођите код нас у Донбас ! Овде су вотка, пиво, квас”;Рогозин ј посветио песму Анђелини Џоли

0
рогозин, месец

Генерални директор Роскосмоса Дмитриј Рогозин посветио је песму путовању Анђелине Џоли у Лавов и позвао глумицу у Донбас.

„Анђелина, још нисам писао поезију на том језику, али ти си ме, пријатељу, разочарала. Онда пишем на свом уобичајеном језику“, написао је Рогозин на свом Телеграм каналу.

„Дођите код нас у Донбас ! Овде су вотка, пиво, квас“, почиње песма коју је написао генерални директор државне корпорације.

Прочитајте још:  Бајден: Русија крива за раст цене горива и инфлацију у Америци
Он даље говори о „тврдим момцима“ гигантских размера који живе у региону – „као клуб са три распона“. Богатство Донбаса, према Рогозину, натераће Бреда Пита да отвори уста.

„Лепоту неће увредити наш строги војник. Видео те је у биоскопу и драго му је да те поново види“, завршио је песму Рогозин.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Раније су амерички медији јавили да је америчка глумица Анђелина Џоли , која је специјални изасланик Високог комесаријата УН за избеглице ( УНХЦР ), борави у граду Лавову у оквиру „личне” посете региону. У оквиру “личне посете” морала је да “посети” и склониште због сирене за ваздушну опасност.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *