Антисрпске муке по МУП-у: Када су растурали демонстрације Срба није било истрага, Монтенегрини данас траже одговорне за уличарски речник!

0

Црногорска полиција (Фото: Принтскрин Јутјуб)

Из МУП-а је саопштено да се предузимају мере и радње у циљу утврђивања чињеница и околности и евентуалне одговорности полицијског службеника поводом садржаја објављеног аудио снимка.

– Поводом навода из аудио снимка и текстова у медијима Управа полиције предузима мјере и радње. С тим у вези, министар унутрашњих послова је од стране директора Управе полиције обавијештен о радњама које се спроводе, а чији је фокус на идентификацији и расвјетљавању чињеница и околности садржаја аудио снимка наводног говора полицијског службеника Петра Кнежевића. С тим у вези, укључиће се и Одјељење за унутрашњу контролу полиције, а у зависности од исхода ових радњи, спровешће се и одговарајући поступци прописани Законом у односу на одговорност полицијског службеника– наводе у саопштењу.

Управа полиције ће се, након окончања поступка, огласити са исходом и детаљима.

– Наша свијест, нашег народа је да смо ми, значи, грешни ту. Ми смо отишли, освојили смо тамо Цетиње, не освојили него рашчистили тамо ту багру и то завршили. Појавило се, и ту се појави безбожника људи који кажу: „Нијесте требали ово, нијесте требали оно“. …тако је, мени је драго што ме човјек питао. Лако је поповима причат’, лако је поповима причат’. А онога дана, причаће Милош и ја кад дође моменат за то на телевизију, какве су то појединачне фаце биле, како их није срамота кравату и одијело да обучу. То су љиге једне биле. Вашему помоћнику каже једна од најзнаменитијих личности, не најзнаменитијих не дај Боже, него најбитнијих личности те ноћи ту, сиједа пред 20 људи и каже – „Ракоњац и даље сам ти ја тај и тај пази шта рече“, а он каже: „Шта причаш то, немој да ти гркљан сад ишчупам ође“… Па долазе сјутра ка задњи сужњи да се љубе са нама ту. И вама причају бајке и басне– други је део снимка.

Прочитајте још:  Србија испала са Европског првенства – Црна Гора до прве победе у историји

-…побунио. Мислили би да су се ови договорили, изашао би народ на улице, колапс би био. Тешки колапс. Ја сам држао никшићку групу, бјелопољску групу, беранску групу, новљанску групу и барску групу. Све криминалце на телефон. Крећемо, требамо вам, крећемо спремни смо, крећемо… Не дај Боже, ако не пуште патријарха крећемо, ‘оћемо Цетиње да запалимо данас, да запалимо Цетиње“. Шта би ми ту радили 30-40 људи. Тебе је довољно да ти убаце сад најхрабријега чојека из града, да га убацимо у формацији са људима увјежбаним, катастрофа– део је снимка који је исечен.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *