Лукашенко: Белоруси се својом мудрошћу супротстављају западном лицемерју

0
лукашенко

Лукашенко (Фото: president.gov.by)

Белоруси се својом смиреном мудрошћу супротстављају западном лицемерју. Ово је изјавио председник Белорусије Александар Лукашенко на свечаном отварању споменика првом патријаршијском егзарху целе Белорусије митрополиту Филарету код минске Саборне цркве Светог Духа, сазнаје БелТА.

“Сви добро видимо да библијска битка између добра и зла није завршена. Она и даље траје по целој планети под разним околностима и у најнеобичнијим маскама. Како се таква конфронтација завршава јасно се види на нашим родним и братска Украјина“, рекао је Александар Лукашенко.

Прочитајте још:  Русија позвала Гутереша да покрене арбитражу због неиздавања америчких виза руским дипломатама
Истовремено, председник је приметио да није за џабе кажу да је најмрачније време пред зору. У овако тешком периоду јасно се види: ко је непријатељ, а ко пријатељ.

„У Години историјског сећања, ми Белоруси, који смо много тога доживели, поново се супротстављамо западном лицемерју својом мирном мудрошћу “, рекао је шеф државе.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *