Украјинске службе припремају опасну провокацију у Херсонској области

0

(фото:УНИАН)

Према доступним поузданим оперативним информацијама, у насељима Високопоље, Ивановка, Књажевка и Тополиноје Херсонске области, као и у Апостолову Дњепропетровске области до 6. маја 2022. до 24:00 часа, украјинска служба безбедности планира провокације. уз употребу хемијског оружја за даље оптуживање руских оружаних снага.

Прочитајте још:  Медведев: Америка треба да прекине са отварањем биолабораторија
Истовремено, ако се раније, приликом припремања оваквих провокација, цивилно становништво повлачило из подручја планиране инфекције, сада, како би се добила максимална резонанца, становништво није обавештено, преноси Телеграм канал Соловјев лајв.

Унапред упозоравамо „цивилизовани Запад“, као и Уједињене нације, Међународни комитет Црвеног крста, Организацију за забрану хемијског оружја, да су ове и друге сличне провокације о наводним „руским зверствима“ у У блиској будућности, украјинске власти планирају да шире ширење преко западних медија и на разним интернет ресурсима.

Васељенска

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *