КАЛИФОРНИЈА: ОДРАСЛИ МУШКАРЦИ САВЕТНИЦИ У ИСТИМ СОБАМА С ТИНЕЈЏЕРКАМА У НАУЧНОМ КАМПУ

0

Замислите ову ситуацију: ћерку која је 5. разред и похађа државну школу послали сте на четири дана у научни камп, чији је спонзор школа. Током три ноћи које ће ученици провести у кампу, природно је да претпоставите да ће ђаци спавати у собама према полу; то јест, да девојчице (и женске саветнице у кампу) и дечаци (и мушкарци саветници у кампу) неће спавати у истим просторијама.

Нормално би било претпоставити да ће овако бити, зар не? И тако, сместили сте ћерку у школски аутобус и више не размишљате о распореду спавања. Уместо тога, размишљате о томе како ће се ваша ћерка дивно провести у кампу. Потребно нам је више девојака у науци, мислите ви, и драго вам је што сте послали ћерку на ово путовање.

Међутим, када се она врати из кампа након неколико дана, каже вам да су биолошки мушкарци, саветници у кампу, спавали у истим просторијама и користили исте тушеве и купатила као ваша ћерка и друге ученице. Осећате да срце хоће да вам искочи из груди. Како је то могуће? Како би мушкарци могли да спавају поред девојака у предадолесцентском узрасту у затвореном простору? У каквом то свету живимо?

Па, то значи да живите у Калифорнији, где се ова прича заиста одиграла. У фебруару, ученици 5. разреда основне школе Вивер у Лос Аламитосу (непосредно изван Лос Анђелеса) отишли су на четвородневно школско научно путовање у Камп Пали у суседном округу Сан Бернадино. Када су се вратили с путовања, рекли су родитељима да су биолошки мушки саветници, који се идентификују као жене, спавали у истим просторијама и користили исте тушеве и купатила као и девојчице. Родитељи су одмах експлодирали. „Ниједан родитељ не би требало да се осећа онако како се ја осећам након што сам сазнала шта се могло догодити мојој ћерки“, рекла је Сузи Џонсон за KTLA 5 News у Лос Анђелесу. „Страшно је што су деца ово морала да доживе у кампу за пети разред. Да сам била свесна тога и да сам потписала нешто чиме сам потврдила да ће се то десити у овом научном кампу, задржала бих децу код куће.” Други родитељ је изјавио: „Контактирао сам школу и питао их да ли могу да потврде да ниједан мушкарац није спавао у истој просторији с девојчицама. Нису могли да ми то потврде.”

Прочитајте још:  Финци се жале: због санкција морају да лете преко Северног пола

Када је камп упитан да ли заиста дозвољава биолошким мушкарцима да спавају с девојчицама, портпарол је одговорио: „По калифорнијском закону, особље смештамо у просторије у складу с оним како се они идентификују.”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иако је школски округ рекао да ће размотрити ситуацију, не бих очекивао да ће се много тога догодити у држави која предњачи у освешћености. Видите, према освешћенима (који доминирају Калифорнијом), свака особа ствара сопствену стварност; шта год да човек верује, ма колико то чудно било, мора бити истина и сви морају да прихвате његову игру. Штавише, што је ваша тврдња чуднија и супротна чињеницама, то ви, према освешћенима, имате више врлина. Дакле, ако жена од 167 цм и 60 кг верује да је мачка од 2,5 кг, онда је она заиста мачка од 2,5 кг. Исто тако, ако биолошки мушкарац верује да је жена, он је заиста жена, чак и ако нема дијагнозу родне дисфорије (неповезаност између нечијег пола и рода), чак и ако и даље има мушке репродуктивне органе. (Постоји само један изузетак од овог правила: белац се не може идентификовати као црнац. Ако то уради, освешћени ће га назвати фанатиком и расистом. Доследност никада није била врлина за освешћене.) Дакле, за освешћене, ако биолошки мушкарац, који је саветник у кампу, каже да је жена, он је стварно жена и може да спава у просторији с девојчицама у предадолесцентском узрасту. Он је женско, знате. Ако мислите да нешто није у реду са овим, освешћени ће вас назвати затуцаном и трансфобичном особом.

Ето, све је речено. Родитељи наивно пошаљу ћерке у научни камп и након тога сазнају да одрасли мушкарци спавају у истим просторијама као и оне и да користе исте тушеве и купатила као и њихове девојчице. А збуњено руководство кампа одговара само да се „држи закона“. Ако је то заиста закон, време је да се речица људи који сваке године напуштају Калифорнију претвори у поплаву. Левичарске елите у Калифорнији немају право да експериментишу на нашој деци с радикалном ЛГБТ агендом. Тачка.

Прочитајте још:  Алармантно у Северној Македонији: Пола владе у изолацији, Албанци митингују, расте број заражених

извор

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *