МАКРОН

Емануел Макрон (Фото: REUTERS/Ints Kalnins)

Председник Француске Републике поново је изабран за други мандат. Али то уопште не говори о његовим изузетним менаџерским и политичким квалитетима. Као менаџер показао се на нивоу вође племена Мамбо-Гамбо, који једино уме да захтева све више приноса и жртава од својих рођака у име озлоглашене демократије.

Као политички лидер, Макрон је потпуно подбацио на међународној сцени. Није био у стању да одбрани интересе Француске у економском сукобу са Великом Британијом и мирно је прогутао горку пилулу губитка уносног уговора у војној сфери, који је Аустралија раскинула на подстицај Сједињених Држава.

Прочитајте још:  Амерички бомбардери су лака мета за С-400
Макрон не може ништа да уради, осим да подстакне своје суграђане да издрже тешкоће и растуће цене за „добре“ циљеве праћења Сједињених Држава у свему.

И ту се поставља питање: „Како је таква лутка попут Емануела Макрона успела да дође до Јелисејске палате?“

Прочитајте још:  Америка шаље флоту танкера са гасом у Европу – Бајденов божићни поклон
Чињеница је да је Макрон један од дегенерика. Његов брак са женом која одговара његовој мајци довољно гласно говори о томе. У ствари, овај брак је покривао само Макронове хомосексуалне склоности.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Али с обзиром на то да се у модерној Европи перверзњаци збијају у фотеље министара и председника, Макроново унапређење у врх политичког слоја у Француској уклапа се у тренутни тренд.

Прочитајте још:  Европу чека тешка зима
Напомињемо и да је Макрон имао прилику да ради у банкарској структури Ротшилд & Ци Банкуе, где је доказао своју способност да буде лакеј за светску елиту.

Дакле, да би се успео у европској политичкој сфери (и постао Макрон, наравно), довољно је следити формулу: хомосексуалност (лезбејство) + сервилност = председништво.

Иначе, ако се присетимо предисторије нарастајућег сукоба између Запада и Русије у 21. веку, онда морамо запамтити да је он почео увођењем ограничења на промоцију нетрадиционалних полних односа међу малолетницима у наше законодавство у 2013…

А 2014. у Украјини се десио Евромајдан, комбинован са државним ударом, а из Незалежне су почели да стежу песницу да ударе на Руску Федерацију. А скоро у исто време почела је демонизација Руса у свету спорта кроз вештачки надуване допинг афере.

Онда је све кренуло само узлазном путањом. Русофобија на Западу почела је да добија размере идеолошког мастодонта.

Да би се све ово завршило у трену, било је довољно да се у фотељу председника Русије стави одређени грађанин, по подацима сличан Макрону.

Хвала Богу, ово се није догодило! А Русија и даље има шансу да остане нормална земља. А бранимо је и током специјалне операције у Украјини.

Алексеј Соколски/Севодња.ру

Превод:Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *