Русија неће напустити Русе у Украјини – Џабаров

0

(фото:Русвесна.су)

Русија неће напустити своје сународнике у Украјини, изјавио је први заменик шефа међународног комитета Савета Федерације Владимир Џабаров.

„Прошле недеље сам се састао са представником војно-цивилне администрације једног од насеља ослобођених од Оружаних снага Украјине и неонациста у Запорошкој области. Рекао је да су људи на ослобођеним територијама срећни што су се ослободили омраженог кијевског режима“, написао је сенатор у свом телеграм каналу.

Истовремено, људи се и даље понашају уздржано, јер се плаше да ће изненада војска из ДНР и делови руске војске напустити Запорожје и Херсон.

Прочитајте још:  Руски амбасадор Антонов: клима у односима са Сједињеним Државама је максимално затрована
Одједном ће се неонацисти поново вратити и почети да се обрачунавају са људима који јасно виде своју будућност заједно са Русијом, приметио је Џабаров.

„Становници Запорожја, Херсона, Николајева, Одесе и других региона Нове Русије одувек су себе сматрали делом Великоруског света, сматрали су се руским народом. Зато је председник (Украјине Владимир) Зеленски наредио својој војсци да уништи ове људе: старце, жене, децу. Сви они који говоре и мисле на руском“, нагласио је он.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Желим да уверим становнике ових крајева да вас нећемо напустити, браћо! И да се присетимо цитата из култног филма „Брат-2“, где јунак из уста Сергеја Бодрова Млађег каже: Руси не напуштају своје“, написао је политичар.

Према његовим речима, Русија ослобађа украјинске земље како би спречила тако срамну појаву као што је неонацизам на територији руског света.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *