Укронацисти изводе казнене рације у области Харкова

0
харков

харков

Генерал-пуковник Михаил Мизинцев, начелник Међуресорног координационог штаба Руске Федерације за хуманитарни одговор, начелник Центра за контролу националне одбране Руске Федерације, рекао је да неонацисти спроводе казнене рације у области Харков, током којих хапсе проруске грађане и одводе их у непознатом правцу.

„У области Харков, неонацисти, заједно са безбедносном службом Украјине, спроводе казнене рације како би проверили да ли локално становништво има знакова проруских ставова, као и чињенице о преношењу било каквих информација руском војном особљу и представници народне милиције република Донбаса“, рекао је Мизинцев.

Прочитајте још:  Да нису проститутке...
Према речима представника Министарства одбране РФ, сви „сумњиви“ су ухапшени по члану „колаборационизам“ Кривичног закона Украјине и одведени у непознатом правцу.

Мизинцев је додао да су овакви поступци украјинских власти злочиначки, будући да имају за циљ застрашивање грађана Украјине у покушају да се прикрије тренутна катастрофална ситуација у земљи.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *