Ердоган честитао Абазовићу премијерску функцију

0
ердоган

Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган (Фото: tccb.gov.tr)

Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган честитао је председнику Владе Црне Горе Дритану Абазовићу ступање на дужност црногорског премијера, уз поруку да је уверен да ће Црна Гора, која је иза себе оставила тежак период, под вашим руководством корачати ка будућности чувајући мир и благостање.

„Турска ће увек стајати уз пријатељску Црну Гору у њеним напорима на овом путу“, поручио је Ердоган и додао:

„Сигуран сам да ће Црна Гора, која је привржена циљу чланства у ЕУ, који је међу приоритетима Ваше владе, која наставља спровођење реформских процеса тамо где је стала и која са истом одлучношћу одржава културу заједничког живота у складу са свим њеним елементима, наставити да доприноси просперитету, миру и стабилности Балкана.

Прочитајте још:  Митрополит заражен корона вирусом? (ВИДЕО)
Верујем да ће наши билатерални односи, засновани на дубоко укорењеном пријатељству и братству који произилазе из наше заједничке историје, током Вашег мандата ојачати на свим пољима. Користим ову прилику да поновим најискреније жеље за Ваше здравље и срећу, као и за просперитет, мир и благостање пријатељског и савезничког народа Црне Горе.“

Нова.рс

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *