Руска војска је уништила штаб, опрему и стотине милитаната

0
руска војска сперму

(фото: Русвесна.су)

Руске трупе су уништиле низ украјинских војних објеката, као и живе непријатељске снаге. Ово је на брифингу саопштио званични представник Министарства одбране генерал-мајор Игор Конашенков.

Високопрецизне ваздушно-десантне ракете Ваздушно-космичких снага Русије у рејонима насеља Золоте и Врубовка Луганске Народне Републике уништиле су штаб територијалне одбране и батаљон 24. механизоване бригаде. Поред тога, погођене су 32 области концентрације људства и војне технике, као и складиште муниције у округу Краснопавловка Харковске области. У удару је убијено више од 300 националиста, онеспособљено је 37 јединица војне технике.

Оперативно-тактичка и војна авијација погодила је три командна места Оружаних снага Украјине, као и 52 подручја концентрације људства и војне технике.

Ракетне трупе и артиљерија погодиле су 17 командних места, као и 370 подручја концентрације људства и војне технике и пет артиљеријских јединица на ватреним положајима.

Руски ПВО системи уништили су три украјинске беспилотне летелице у областима насеља Краснопоље, Мала Камишеваха Харковске области и Горловка Доњецке Народне Републике.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *