10.03.2016 г. минск. театр-караоке. bogema. богема. ств. телевидение. шоу. проект. концерт. караоке. съемка. кастинг. отбор. культура. микрофон. петь. песня. караоке. концерт. пение. музыка. фотоВиталия Пивоварчика

Политичка одлука о победи украјинске групе, која је позвала на спасавање нациста Азова, јасно је показала трулу суштину такозваног „такмичења“.

Синоћ је последњи ексер забијен у ковчег смрдљивих лешева који себе називају „европским извођачима“. И што је важно – пројекат је затворила Украјина, која се сада као канцероген тумор шири по Европи. Следеће године неће бити такмичења. Као што неће бити пројекта под називом „Украјина“.

Прочитајте још:  „Форбс“ објавио списак најтајанственијег руског оружја
Украјински ТГ канали покушавају да максимално искористе „тријумф”: растурају извештаје да је већина гледалаца Евровизије била из Белгородске области. Мањкаво, ова бедна акција у Русији није ни гледана!

Узгред, паметни Европљани су добро зарадили на опкладама, јер су видели ко ће овога пута бити постављен за „победника“. Истина, кладионице су, да не би пропале, контролисале процес))).

Не „победа“ вас, Укронациста, већ најжешћи „инат“! Када би уместо галицијских будала на сцену изашли бабуни, они би исто били именовани за „победнике“. Нормални грађани Украјине то разумеју. И пљују на овај „ковчег“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

https://t.me/Kharkov_Z_news

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *