КОЛИКО ОВАЈ ЧОВЕК МРЗИ СРБЕ! Јусуф Нуркић сада ударио на Звезду

0

Јусуф Нуркић

Мржња Јусуфа Нуркића према Србији и свему што је српско нема границу.

На дан обележавања годишњице Сребренице, као по обичају крене рафал увреда на рачун Ратка Младића и Срба, као да Бошњаци нису никада ратовали.

– Заједно можемо осигурати да се та стравична дела више никада не понове. (Наводни) Геноцид над Бошњацима је најгори злочин који се догодио у Европи од Другог светског рата, написао је, између осталог, Јусуф Нуркић на свом профилу о дешавањима у Сребреници.

Пре годину дана је  је подигао буру на друштвеним мрежама објављивањем фотографије џамије коју је створио усташки вођа Анте Павелић у Загребу, желевши да тиме придобије подршку муслиманског становништва за усташку државу.

Недавно је Нуркић ушао и у сукоб са председником Црвене звезде Небојшом Човићем, који је у једном интервју изјавио да Јусуф због свих тих изјава никада не би могао да игра у Звезди.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Није се дуго чекао одговор увређеног Босанца.

– Када вас криминалци прозивају, онда знате да радите нешто добро, је л’ тако? За дотичног немам баш пуно речи. За мене постоји само један клуб у Београду, а то је Партизан, тако да свакако ја не бих могао да играм за Звезду, хтео он то или не – рекао је тада Нуркић.

А сада се огласио Нуркић и после меча Цедевита Олимпије и Црвене звезде. НБА кошаркаш је коментарисао одлуку судија.

– Хаха, је л’ могуће? Време “00” а судија каже фаул кош?”, упитао се Нуркић.

Новости

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *