Победници Евровизије прикупљаће на турнеји по Европи новац за украјинску војску

0

10.03.2016 г. минск. театр-караоке. bogema. богема. ств. телевидение. шоу. проект. концерт. караоке. съемка. кастинг. отбор. культура. микрофон. петь. песня. караоке. концерт. пение. музыка. фотоВиталия Пивоварчика

Овогодишњи победници Евровизије из Украјине планирају турнеју по Европи како би прикупили новац за украјинску војску која се већ више од 80 дана бори против руских снага које су напале земљу, објавио је бенд.

Вођа Калуш оркестра Олех Псиук рекао је на конференцији за новинаре у Лавову да ће бенд ускоро објавити на Инстаграму која ће места обићи на турнеји.

Прочитајте још:  Украјинци ускраћени за још једно складиште (видео)
„На сваком наступу прикупљаћемо новац за потребе војске“, рекао је.

Псиук је рекао да се нада да ће Украјина бити домаћин такмичења за Песму Евровизије идуће године и захвалио браниоцима челичане Азовстал у Маријупољу на храбрости којом су одолевали руском агресору толико дуго.

Калуш оркестар победио је у суботу на Евровизији с песмом “Стефанија” која је мешавина репа и традиционалне народне музике.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Победили су захваљујући гласовима публике.

Хина

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *