Вулин: Вучић је велики Србин и председник свих Срба

0

Александар Вулин (Фото: 021)

Кад је Курти у питању, видимо све лицемерје Европе. Оно што је мени важније од тога шта мисли некакав Курти, јесте зашто Европа мисли да може да буде било какав релевантан фактор, ако њен потпис не важи ништа.

Коментаришући изјаву премијера тaкозваног Косова Албина Куртија да свет треба да обузда председнике Србије и Русије и да је Александар Вучић мали Путин, министар унутрашњих послова Александар Вулин је поручио да је Вучић „велики Србин и председник свих Срба, а да мали Курти није чак ни председник свих Шиптара на Косову*”. „Александар Вучић није мали Путин, као што ни Срби нису мали Руси. Вучић је велики Србин и треба да буде велики Србин.

Прочитајте још:  Преокрет у убиству црногорској полицајца: Убили га Шиптари
Вучић је председник свих Срба и то може да смета малом Куртију, јер он није председник ни свих Шиптара на Косову*, а Вучић јесте председник свих Срба и драго ми је што то боли Куртија”, поручио је министар унутрашњих послова на ТВ Пинк, пренео је Танјуг.

Прочитајте још:  И те 2008.био је март, и причало се о приватизацији, стратешким партнерима, страним инвестицијама…
Коментаришући наводе да би такозвано Косово могло да буде примљено у НАТО, министар полиције Александар Вулин је поручио да тако нешто не доживљава као озбиљну иницијативу, већ искључиво као претњу Србији и српском народу. Министар унутрашњих послова је истакао да се на примеру Бриселског споразума јасно види да потпис Европске уније не вреди баш ништа.

„Кад је Курти у питању, видимо све лицемерје Европе. Оно што је мени важније од тога шта мисли некакав Курти, јесте зашто Европа мисли да може да буде било какав релевантан фактор, ако њен потпис не важи ништа, а на Бриселском споразуму смо видели да не важи ништа, јер да важи нешто, била би барем формирана Заједница српских општина”, поручио је Вулин.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *