Мило и Рашко дочекују врховног команданта НАТО снага у Европи: „Намесник“ Волтерс обилази „провинције“

0

(фото:ИН4С)

Генерала Волтерса, који је и командант Команде америчких снага за Европу, како је саопштено, примиће председник Црне Горе Мило Ђукановић и потпредсједник Владе и министар одбране, Рашко Коњевић. Он ће се сусрести и са начелником Генералштаба Војске Црне Горе, бригадним генералом Милутином Ђуровићем.

Прочитајте још:  „Пјевати или не пјевати! Питање је сад!“: Како удовољити муслиманским првацима у Црној Гори?
Генерал Тод Данијел Волтерс, врховни командант НАТО снага у Европи, боравиће сутра у посети Црној Гори, саопштено је из Министарства одбране.

Генерала Волтерса, који је и командант Команде америчких снага за Европу, како је саопштено, примиће председник Црне Горе Мило Ђукановић и потпредседник Владе и министар одбране, Рашко Коњевић. Он ће се сусрести и са начелником Генералштаба Војске Црне Горе, бригадним генералом Милутином Ђуровићем.

“Циљ посете врховног команданта НАТО снага у Европи Црној Гори је јачање савезништва и јединства међу чланицама Алијансе. Генерал Волтерс је на поменутој функцији од 2019. године”, наводе из Министарства одбране.

ИН4С

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *