„Мајмуни“ против содомита

0

Запад је у паници: на његове „неповредиве“ територије напао је вирус познат као „мајмунске богиње“. Како су писали страни медији, болест карактеристична за афричке земље почела је да се шири светом. Запазимо, углавном, у западном свету. Укупно је још мало пацијената, али сви се сећају да је пандемија коронавируса почела на сличан начин: оболелих је било мало, али је географија ширења заразе веома широка. Управо је та околност дала основ СЗО да прогласи пандемију корона вируса.

Од 20. маја случајеви мајмунских богиња пријављени су у најмање 11 западних земаља: Великој Британији, Француској, Италији, Шведској, Аустралији, САД, Шпанији, Португалу, Канади, Белгији. До петка, мали цурење вести о мајмунским богињама које су започеле 7. маја прерасло је у поплаву. Власти низа земаља су известиле о продору болести на њихову територију или о предузетим хитним превентивним мерама. Први пацијент појавио се у суседној Финској. Изгледа да „мајмунске“ мале богиње нападају Русију са Запада.

Мајмунске богиње нису нова болест. Први пут је идентификован 1970. године у Демократској Републици Конго. Истовремено, случајеви заразе мајмунским богињама забележени су у 10 афричких земаља, укључујући, на пример, Нигерију, одакле је, према речима западних стручњака, болест сада стигла и у западне земље.

Чини се да је ово контроверзно питање, јер је ван Африке инфекција први пут откривена још 2003. године у … северозападу Сједињених Држава. Истовремено, болест је захватила и Канаду. Али у то време се о мајмунским богињама у Северној Америци толико мало говорило да светска заједница није обраћала пажњу на чињенице заразе овим вирусом.

Међутим, извори информација били су искључиво амерички. А они, као што знате, имају тенденцију да не говоре о непрофитабилним, незгодним стварима. Касније се испоставило да је заражено 70 људи, али се чини да су се сви опоравили. Наглашено је и да није било ни једног случаја преноса заразе између људи. Након тога, појединачни случајеви инфекције забележени су у Великој Британији (2018) и Сингапуру (2019). И све је било тихо. А први случај мајмунских богиња ове године пријавила је Национална здравствена служба Уједињеног Краљевства (иако ко зна када се прва инфекција заиста догодила?). Пацијенту који је стигао из Нигерије позлило. Тада је откривено још неколико сличних случајева у краљевству. А 20. маја британски министар здравља Сајид Џавид рекао је да су министри здравља земаља Г7 разговарали о ситуацији са ширењем мајмунских богиња.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

До сада се веровало да се пренос са човека на човека дешава ваздушним капљицама, и то тек након дужег контакта. Фактори ризика: спавање у истој просторији, живот у истом домаћинству, јело или пиће из заједничког јела са носачем. Али недавне епидемије изазивају сумњу да је вирус научио да се шири другачије.

„Карактеристике 23 сумњива случаја ове болести указују на преношење слузи сексуалним контактом“, напомиње шпанско Министарство здравља. У Португалу пет тачних дијагноза, још 15 пацијената је под сумњом. А такође и сви мушкарци. Према здравственој агенцији Уједињеног Краљевства, четири од девет случајева су мушкарци који су имали истополне односе. Британски здравствени званичници упозорили су геј и бисексуалне мушкарце да се одмах обрате сексуалном здрављу ако се појаве осип на било ком делу тела, посебно на гениталијама.

После оваквих необичних извештаја, нехотице се увлаче сумње у аутентичност података које саопштавају власти западних земаља. Овако оскудан број случајева не може представљати опасност за оне државе у којима се открију случајеви заразе мајмунским богињама. Главни разлог је то што примати са овом болешћу могу да поремете или чак зауставе свечану поворку сексуалног промискуитета, не само у земљама које припадају западној цивилизацији, већ и у онима у којима је тзв. истополни бракови и друге варијанте разврата. Макаки су, наиме, ставили тачку на сваки либертаријанизам са свим његовим либерализмом, будући да су њихове главне „вредности“ „испод појаса“, а велике богиње које су доспеле у Европу приметно ограничавају њихову слободу. Међутим, то не забрањује и, штавише, не укида.

Што се тиче макака – ово није шала. По први пут вирус МПКСВ (мајмунске богиње) откривен је 1958. код јаванских макака. Након што је пронађен код мајмуна држаних у зоолошким вртовима и приматолошким истраживачким институтима. Између 1970. и 1983. било је само 155 случајева мајмунских богиња код људи. Отприлике 80% случајева инфекције догодило се због контакта људи са мајмунима. Који су тачно били контакти, није прецизирано. Међутим, перверзњаци углавном увек пљују на ограничења. Постају уплашени пред смрт, када је прекасно…

Прочитајте још:  Битка је добијена, али не и рат против наметања хомосексуалне идеологије
Данас се мало ко сећа, на пример, да се у првим годинама појаве вируса ХИВ-а, болест коју је изазвао звала ГРИД (Гаи-релатед иммуне поремећај) – „Гаи Иммуне Дисордер“, пошто су сви први заражени били хомосексуалци. .

Још једно уобичајено име било је „Рак хомосексуалаца“. Није се укоријенио, јер није одражавао узрок болести. И тек након што се вирус проширио и међу хетеросексуалним женама преко бисексуалаца и ињекционих наркомана, а преко њих и међу мушкарцима, уз помоћ политичара и притисака геј организација, болест је преименована у СИДУ.

Когда в 1981 г. в США началась эпидемия СПИДа, усилия лидеров гей-движения были направлены, прежде всего, не на предотвращение распространения болезни, а на скрытие от общественности факта ее существования и позиционирование гомосексуализма как совершенно нормального и безопасного образа жизни. Гей-лобби приложило немало усилий чтобы убрать из сознания общественности связь между этой болезнью и гомосексуализмом, но в медицинской литературе секс между мужчинами до сих пор остаётся фактором риска №1. Это неоспоримый факт, что именно гомосексуалисты создали американский резервуар ВИЧ и поддерживают его до сих пор при помощи анального секса и невероятно высокого количества половых партнёров. Исследование в Сан-Франциско (Bell and Weinberg) показало, что у 28% мужчин-гомосексуалистов было более 1000 сексуальных партнёров, а у 43% — более 500. Другое исследование (Paul Van de Ven et al.) выявило, что типичный гомосексуалист в течение жизни имеет от 101 до 500 партнёров, 16% — от 501 до 1000 партнёров, и 16% — более 1000. По данным Европейского центра профилактики и контроля заболеваний (ECDC), основным способом распространения ВИЧ в Европейской экономической зоне является секс между мужчинами.

Иначе, у Старом свету строги закони против содомита уведени су готово одмах након што је хришћанство постало доминантна религија. Сурове правне норме постоје више од хиљаду година. Ситуација је почела да се мења након Француске револуције, када је република на законодавном нивоу уклонила сваку референцу на хомосексуализам. У европским земљама кривичне казне за содомију почеле су масовно да нестају у 20. веку. Данас у Европи чак размишљају о стварању склоништа за геј мигранте из Азије и Африке, чија су права наводно нарушена у њиховој домовини.

Код нас је од 1934. до 1993. године био на снази члан Кривичног законика о содомији. Забрањивао је добровољне хомосексуалне везе (казна – до 5 година затвора) и недобровољне (од 5 до 8 година затвора). Након распада СССР-а, власти су укинуле овај члан због уласка нове земље у међународне организације. За чланство у Савету Европе, на пример, било је неопходно декриминализовати хомосексуализам. А од 2013. године у Руској Федерацији је на снази закон о забрани пропаганде нетрадиционалних сексуалних односа међу малолетницима. Тренутно, према америчким истраживачима, највећу толеранцију према ЛГБТ особама показују млади Руси до 25 година, становници великих градова, људи са високим образовањем и добрим примањима. Укратко, шта сејемо, то и жањемо.

Дакле, поводом годишњих прослава људи који преферирају нетрадиционалне облике сексуалног односа (постоји, испоставило се, такав „празник“ међу содомитима), француски часопис Ипсос (јун 2021) објавио је резултате проучавање сексуалних преференција становника 27 земаља света.

Показало се да је у Европи највише перверзњака у Шпанији – 12 одсто, у Аустралији, Немачкој. – по 11%, 6% у Мађарској, Италији. У Канади, САД – 11%. Што се тиче наше земље, да то кажемо овако: имамо 83% нормалног, остало са неким одступањима.

Прочитајте још:  Нељудско обесправљење родитеља – SS лекари у Србији прете родитељима
Али ако говоримо о повезаности хомосексуализма са таквом болешћу као што су богиње мајмуна, онда подаци о првих 10 земаља света по броју хомосексуалаца нису ништа мање занимљиви.

Амерички институт за јавно мњење (ауторитативна организација у Сједињеним Државама) спровео је истраживање (по 1000 људи у свакој земљи), према којем су предводници „узрока“ тоталне слободе били: Холандија, Исланд, Канада, Шпанија, Велика Британија, Ирска, Белгија, Аустралија, Малта, Уругвај. Ако овај списак продужимо даље (Шведска, Финска, на пример), испоставиће се да се скоро потпуно поклапа са географијом дистрибуције случајева богиња мајмуна. Али Запад не паничи од страха за будућност „златне милијарде”: „мајмуни” успоравају његове прљаве намере – да цео свет претвори у изопаче, али пре свега – Русију и Кину.

„Инфекција може довести до бројних медицинских компликација. Могући су и тешки случајеви. Стопа смртности је око 3-6%, ”плаши СЗО. Роспотребнадзор, међутим, тврди да је смртност 1-11% и тврди да вирус не представља посебну опасност за нас „мајмуне“.

Ипак, овај вирус не треба потцењивати, иако је још увек мало случајева заразе у свету, каже виролог Павел Волчков. На земљи има више људи него мајмуна, што значи, каже, да је ово веома обећавајући правац еволуције за вирус. Својевремено је потпредседница руске владе Татјана Голикова рекла да је ЦоВиД-19 у нашу земљу донет из 73 различите земље. Мајмунске богиње се котрљају територијом Европске уније, која, напомињемо, обухвата 50 земаља, а контакти се одржавају са свима, упркос бројним ограничењима. Овде се има о чему размишљати. И мисле.

Све такве претње „захтевају да се активно настави рад на стварању националне стратегије која вам омогућава да брзо одговорите на појаву и ширење нових инфекција. Ово је 20. маја саопштио заменик председника Савета безбедности Руске Федерације Дмитриј Медведев на састанку међуресорне комисије Савета безбедности о стварању националног система заштите од нових инфекција.

Прочитајте још:  Проституција плус наркоманија целе земље – план Зеленског за „нову“ Украјину
И појаснио је да је ова активност „повезана са могућношћу уношења узрочника опасних болести на територију Руске Федерације“.

Случајеви мајмунских богиња у Европи и војно-биолошка активност америчких лабораторија изазивају велику забринутост, рекао је он. „Очигледно је да се епидемиолошка ситуација у Русији побољшала последњих месеци. С друге стране, свима је јасно да је још рано говорити о крају пандемије“, рекао је Медведев. Према његовим речима, истовремено је прерано говорити о завршетку пандемије, алармантној ситуацији са ковидом у Кини, ДНРК. Стручњаци такође изражавају забринутост да се ситуација са ковидом може надовезати на ситуацију са мајмунским богињама. Шта ће бити од таквог „мешања” даље – нико са сигурношћу не може да каже.

Почетком маја, Александар Бастрикин, председник Истражног комитета Руске Федерације (РФ Истражни комитет), приметио је да је анализа примљених докумената омогућила да се јасно идентификује круг особа повезаних са војно-биолошким активностима у Украјини, пре свега Министарство одбране САД и извођачке компаније. Сједињене Америчке Државе су доследно спроводиле радове на модернизацији и преопремању око 30 научних институција Министарства здравља и Министарства пољопривреде Украјине, као и неколико санитарних и епидемиолошких објеката Министарства одбране.

„Резултати истраживања однети су на територије које контролише Кијев пре почетка специјалне војне операције“, закључио је шеф руског истражног комитета. Али ко то може да гарантује међу овим тзв. није било резултата „бацила“ мајмунских богиња, а сада је ова инфекција измакла контроли или намерно није пуштена у масе?

Медији такође извештавају да Светска здравствена организација (СЗО) сазива хитан састанак стручњака како би разговарали о избијању мајмунских богиња. На састанку је предвиђено да се разговара о начинима преношења болести, њеној распрострањености међу хомосексуалцима и бисексуалцима, као и о ситуацији са вакцинама. Регионални директор СЗО за Европу Ханс Клуге рекао је „како улазимо у летњу сезону… са масовним окупљањима, фестивалима и забавама, забринут сам да би се пренос могао убрзати“. Портпарол СЗО је упозорио да би преношење могло бити погоршано чињеницом да “случајеви који се тренутно идентификују укључују оне који су сексуално активни” и да многи не препознају симптоме. Према Хансу Клугеу, већина почетних случајева била је код мушкараца, имају секс са мушкарцима и траже лечење у клиникама за сексуално здравље, додајући да „ово сугерише да се преношење можда наставило неко време“. СЗО је саопштила да истражује чињеницу да су се у многим пријављеним случајевима људи сами идентификовали као геј, бисексуалци или мушкарци који имају секс са мушкарцима. „Сви осим једног недавних случајева немају релевантну историју путовања у подручја ендемска за мајмунске богиње“, додао је шеф европске канцеларије СЗО.

Прочитајте још:  Абрамс гори као шибица
Генерално, Европа се спрема за нову пандемију. И, мислим, то уопште није диктирано бригом за „хомосексуалце“. Кажу да је туриста којег је ујео леопард постао нулти пацијент. (Или можда обрнуто? Која је разлика?). Даље, присталице нетрадиционалних односа постали су носиоци инфекције.

Ако вирус мајмунских богиња у потпуности пређе на људе и буде барем упола активан од малих богиња, невоље су неизбежне. Стога је питање ширења болести међу становништвом веома озбиљно. Истовремено, познато је да ако се зараза ипак прошири, Руси ће ипак моћи да се заштите од совјетских вакцинација против малих богиња.

Прочитајте још:  Украјински парламент ратификовао Истанбулску ЛГБТ конвенцију
Истина, престали су да их праве од 1977. године, када су велике богиње у СССР-у поражене.

Оно што је најважније, како је рекао доктор медицинских наука, имунолог, специјалиста за посебно опасне инфекције Владислав Жемчугов, у интервјуу за канал Мир-24, не може се „искључити присуство зле намере која ће оплеменити вирус мајмунских богиња тако да може се лакше ширити са човека на човека.Исте хипотезе су биле и у вези са коронавирусом и нико их није дефинитивно оповргнуо. И овде није искључено присуство таквог злог генија. Већ се говори о обнављању глобалне вакцинације, а производе се и нове вакцине које имају компоненту мајмунских богиња. У Русији су, иначе, развијени одговарајући тест системи, упркос томе што нисмо забележили ниједан случај заразе мајмунским богињама.

Али зашто овде и сада? Коронавирус је углавном погодио Кину, која још није превазишла последице пандемије. Мајмунске богиње су првенствено усмерене на Русију, а вратиће се и на Кину. Обе земље већ имају потешкоћа због ограничења у логистици због пандемије. Раст кинеске привреде је успорен, што се одражава и на Русију. Коронавирус у комбинацији са богињама мајмуна може имати синергистички ефекат. Очигледно, Велика игра прелази у биолошку сферу. Запад даје све од себе да ову транзицију закамуфлира хистеријом мајмунских богиња, користећи чак и своје омиљене „хомосексуалце“ као потрошни материјал.

Максим Столетов/Столетие.ру

Превод:Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *