Своји са својима: Абазовић са Кулебом у Давосу

0

(фото:ИН4С)

Абазовић је казао да Црна Гора пружа пуну подршку украјинском народу који води борбу за принципе и универзалне вредности човечанства, додајући да су јединство и солидарност од велике важности у овом тренутку.

Црна Гора је отворена да пружи неопходну помоћ и још снажнију подршку Украјини, поручио је премијер Дритан Абазовић на састанку са украјинским министром вањских послова Дмитром Кулебом.

Прочитајте још:  Фабрика Азот у Северодоњецку је подложна рестаурацији
Како је саопштено из Владе, Абазовић се током учешћа на Светском економском форуму у Давосу сусрео Кулебом, који га је упознао са тренутном ситуацијом у Украјини.

Абазовић је казао да Црна Гора пружа пуну подршку украјинском народу који води борбу за принципе и универзалне вредности човјечанства, додајући да су јединство и солидарност од велике важности у овом тренутку.

„Абазовић је Кулебу информисао о броју пристиглих грађана Украјине у Црну Гору, истичући да је Црна Гора отворена да пружи неопходну помоћ и још снажнију подршку Украјини”, каже се у саопштењу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Абазовић и Кулеба сагласили су се да две државе деле заједничке вредности и договорили неколико наредних заједничких корака.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *