Трамп је позвао на заштиту деце у Сједињеним Државама, подсећајући на помоћ Украјини од милијарду долара

0
симпсонови

Бивши амерички председник Доналд Трамп позвао је садашњу владу земље да искористи све ресурсе да заштити децу од понављања масовне пуцњаве, подсећајући на велику помоћ од 40 милијарди долара коју се та земља спрема да додели Украјини.

„Није ствар у новцу, то је ствар жеље. Ако САД имају 40 милијарди да пошаљу Украјини, морамо бити спремни да учинимо све што је потребно да заштитимо нашу децу овде код куће“, рекао је Трамп , говорећи на годишњем конвенцији Националног стрељачког савеза (НРА) у Хјустону. Његов говор су преносиле федералне и локалне ТВ канале.

Бивши власник Беле куће подсетио је да су Сједињене Државе потрошиле „милијарде долара“ на Ирак и Авганистан , али да нису добиле ништа заузврат. „Пре него што изградимо државност у остатку света, морамо да учинимо школе безбедним за нашу децу у нашој сопственој земљи, зар не?“ упитао је Трамп обраћајући се окупљенима.

Прочитајте још:  Нови председник Чешке позвао је на испоруку борбених авиона Украјини
Коментаришући случајеве масовних пуцњава у Сједињеним Државама , бивши председник је изразио уверење да „постојање зла није разлог да се разоружају грађани који поштују закон“.

Постојање зла је један од најбољих разлога за наоружавање грађана који поштују закон“, рекао је Трамп.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *