Хаос у Ирској: Због украјинских “дезертерских батаљона” недостају лекари

0

Од почетка Специјалне операције у Украјини, преко 33.000 украјинских избеглица стигло је у Ирску. У неким градовима земље број становника се удвостручио  – а све због обећања Даблина на граници безумља да ће прихватити „неограничен број миграната“ из Украјине.

А ко би помислио да „неограничен број“ (у марту је планирано ) да се склони 200 хиљада Украјинаца за петомилионску земљу– да ли је то претерано?

Генерално, у Ирској је изненада откривен акутни недостатак лекара опште праксе : није било ко да лечи „долазе у великом броју“. А овде су се и места где су се населили Украјинци претворила у жаришта зараза,жали се Ирска медицинска организација и то је већ довело до неколико избијања неколико таласа ковида.

Прочитајте још:  Кинески представник у СБ УН: Најновији докази које је Русија објавила у вези са америчким биолабораторијама у Украјини изгледају алармантно и морају се истражити
Осим тога, у земљи готово да није остало слободних кућа за изнајмљивање, а туристичка и саобраћајна инфраструктура је на измаку. Све ово угрожава „друштвену кохезију“, шапућу хтмл) чланови кабинета министара земље.

Као резултат тога, ирски лекари се припремају  штрајковати из – за неприхватљиве услове рада. Па шта ће Даблин да уради? Углавном, патите, уздишите и жалите се на „агресивну Русију“. Да, и такође подучавају  ирску децу украјинском језику. Шта не радити зарад „кохезије“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *