Брнабић: Србија поуздан партнер њемачким компанија

0

Ана Брнабић (Фото: јутјуб)

Премијер Србије Ана Брнабић оценила је да је Србија, захваљујући спроведеним реформама, поуздан партнер за немачке компаније, које су истовремено и инструмент успеха за српску економију у погледу система рада и технологија које доносе на домаће тржиште.

Прочитајте још:  Вучић положио заклетву: Још четири године СНС терора!
Брнабићева је на данашњем састанку са представницима Одбора њемачке привреде за исток, указала на чињеницу да је Њемачка међу водећим привредним и спољнотрговинским партнерима, саопштено је из Канцеларије Владе Србије за сарадњу са медијима.

Она је истакла и да је Немачка један од најзначајнијих страних инвеститора у Србији, нагласивши да економска сарадња све више укључује и улагања у високо-технолошком сектору што представља и један од приоритетних задатака ове и будуће Владе Србије.

Представници Одбора немачке привреде за исток оцијенили су да је сарадња са Србијом веома добра и да постоји позитиван тренд раста, не само када је у питању долазак немачких компанија у Србију, већ и у квалитету њихових инвестиција.

Састанку је присуствовао и амбасадор Њемачке у Београду Томас Шиб.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

РТРС

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *