Далиборка, диплома без знања не представља хартију од вредности

0

Данас је Далиборка покушала да изиграва полицајца, наступајући са позиције неприкосновеног ен-џи-оу апсолутисте коме сви морају да полажу рачуне, прозивајући руководства ЕПЦГ и Цедиса због рекламних банера и позивајући их да одмах раскину уговоре са ИН4С-ом

Након безуспешног покушаја криминализације ИН4С-а од стране „Центра за грађанско образовање“ (ЦГО) у случају донације „МоНсТрУоЗнИх“ 500 евра (словима: петстотинаевра) од стране пљеваљског Рудника угља, под диригентском палицом извршне директорке ове невладине компаније, Далиборке Уљаревић, настављен је серијал раскошне манифестације незнања и недостатка елементарне едукованости дружине из Његошеве улице.

Прочитајте још:  Абазовић: Цене у Црној Гори као на Азурној обали
Данас је ЦГО кидисао на Електропривреду (ЕПЦГ) и Цедис, угледна државна предузећа са којима смо успоставили успјешну сарадњу у новембру 2021. године, односно у марту ове године.

Данас је Далиборка упловила у свијет маркетинга и заглавила се као „пиле у кучине“.

Данас је Далиборка покушала да изиграва полицајца, наступајући са позиције неприкосновеног ен-џи-оу апсолутисте коме сви морају да полажу рачуне, прозивајући руководства ових компанија због рекламних банера и позивајући их да одмах раскину уговоре са ИН4С-ом.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Данас је ЕПЦГ, одговарајући на непримерено понашање госпођице Уљаревић, у једној реченици образложила због чега је успоставила маркетиншку сарадњу са нашом кућом, чиме је, како воле да кажу млади, „угасила Далиборку“.

„Кључни критеријум за прихватање НВО „ИН4С“ као партнера била је лако проверљива чињеница да је интернет платформа ИН4С, у континуитету, међу најпопуларнијим у Црној Гори“.

Данас је Далиборка показала да диплома без знања не представља хартију од вредности.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *