Ако је Карић репрезентативни узорак народа Србије, куда онда иде Србија?

0

Чехов је лепо рекао да проблем није ни у песимизму ни у оптимизму него у чињеници да деведесет девет појава немају мозак.

У тренутку док ово пишем мозак нема 547 појава и ко зна колико би их још демонстрирало ту еволутивну предност да су имали приступ садржају у коме нам Карић „промовише породичне вредности“ како рекоше они мало писменији у коментарима.

Ова неприродна појава која је од ове земље заједно са њеним челницима правила и даље прави спрдњу сада учи сиротињу вредностима. Ко је нама крив што не умемо као Карићи, што нам тужбе за организовани криминал не застаревају и што не знамо ни тај криминал да спроведемо, што нисмо згодни свакој власти овако неписмени и неморални као лајфкоуч Карић некада познатији као „три младежа-два падежа“ који се шепури на сред Београда. Заправо једино ту и може и само ту његово шепурење има смисла. Нек не иде даље од престонице.

Шта би од кредита за „обнову Србије“ који је Милошевић подигао а за који је сваки радник дао по неколико плата?

Кредитирали смо Карића што је сасвим згодно појела инфлација и ником ништа. Тј. нама ништа, а Карића што год пожели. Јер „уме“. Камо среће да смо га подржали кад је хтео да буде водећи произвођач зелене салате. Он би опет „умео“ а и нама би било много лакше.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ти сиротињо што не умеш да уживаш ко ти је крив. Зато подржавај оне које умеју и док дрхтиш јер не знаш да ли ћеш уопште наћи дрва за следећу зиму седи и одушевљавај се криминалцима.

Прочитајте још:  Несторовић: Сад су убиства као у стара добра времена! Враћамо се у нормалу (ВИДЕО)

Ако је ово репрезентативни узорак народа Србије, ми заправо само оживљавамо крај Србије…

Марија Алимпић
Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *