Треће масовно убиству у САД овог викенда

0

Три особе су убијене у оружаном нападу у америчкој савезној држави Мичиген, саопштиле су власти, што је трећа размена ватре уз више погинулих и рањених широм САД од суботе увече и у недељу рано ујутро.

Полиција је одговорила на пријаву размене ватре у недељу око 2:30 ујутро у Сагиноу, северозападно од Детроита. Два мушкарца су проглашена мртвим на лицу места, а једна жена је касније умрла у болници од рана. Још два мушкарца су рањена.

У осталим оружаним нападима у САД током викенда три особе су погинуле, а најмање 11 је рањено у забавној четврти у центру Филаделфије у суботу касно увече. Полицајци који су патролирали у том подручју видели су неколико људи да пуцају у масу.

Три особе су погинуле, а 14 је рањено у оружаном нападу код ноц́ног клуба у Чатануги у Тенесију, а три особе су повређене јер су их ударила возила док су у паници бежале од напада. Истражитељи верују да је умешано више убица.

Једна четрнаестогодишња девојчица је убијена, а осам људи рањено у оружанм нападу у суботу увече у тржном центру у Финиксу. Осумњичени нису идентификовани.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

(Бета)

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *